Nέες κινητοποιήσεις ετοιμάζουν οι αγρότες της κρήτης

Δυναμικές κινητοποιήσεις σχεδιάζουν οι αγρότες της Κρήτης μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με το Cretapost.gr, αυτό αποφάσισαν στη χθεσινή ευρεία σύσκεψη, που είχαν στο Εργατικό Κέντρο Χανίων αγρότες από ολόκληρο το νησί, συντονίζοντας τις επόμενες κινήσεις τους.

Όπως ανέφεραν, προγραμματίζουν συνάντηση αγροτών και από τους τέσσερις νομούς της Κρήτης στις

12 Δεκεμβρίου στο Ηράκλειο, ενώ απηύθυναν κάλεσμα προς όλο τον αγροτικό κόσμο του νησιού για να συμμετάσχει στην απεργία της 8ης Δεκεμβρίου.

Επίσης αντιπροσωπεία των αγροτών από το νησί πρόκειται να συμμετάσχει στη σύσκεψη της συντονιστικής επιτροπής των μπλόκων στις 17 Δεκεμβρίου στη Λάρισα, όπου θα καθοριστεί ο τρόπος αντίδρασης των αγροτών και το είδος των κινητοποιήσεων τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους:

“Η εμπειρία των αγώνων προηγούμενων χρόνων και ιδιαίτερα των περσινών αγωνιστικών κινητοποιήσεων μας έδειξε ότι ο οργανωμένος και συντονισμένος αγώνας, μέσα από την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, μπορεί να έχει αποτελέσματα και να βάλει φρένο στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όπως και των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Η ΚΑΠ και τα Μνημόνια έχουν ως στόχο να μας ξεκληρίσουν, μέχρι να μην μείνει μικρομεσαίος αγρότης και κτηνοτρόφος στην παραγωγή.

Μπροστά σε αυτή την κατάσταση οι μικρομεσαίοι αγρότες, κτηνοτρόφοι δεν μπορούμε να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Είναι επιτακτική η ανάγκη να συντονιστούμε και σε επίπεδο Κρήτης για να μπορέσουμε να αποκρούσουμε πιο αποτελεσματικά την επίθεση που δεχόμαστε».

Keywords
Τυχαία Θέματα