H realnews αυτής της κυριακής

15:39 18/2/2017 - Πηγή: Fimotro

Με τίτλο: “11 βήματα για να επιστρέψει η τρόικα”, κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει τους όρους των δανειστών για κατ’ αρχήν συμφωνία.

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι γίνεται “αγώνας δρόμου για να βγει “λευκός καπνός” από το Eurogroup τη Δευτέρα” και αναφέρει:

– “Από τα 15 προαπαιτούμενα που πρέπει να ολοκληρωθούν για να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση έχουν εκτελεστεί τα τέσσερα, άλλα δύο πρέπει να λάβουν την τελική έγκριση των δανειστών και εννέα παραμένουν σε εκκρεμότητα”.

– “Το νομοσχέδιο για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό, η απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας

και οι αλλαγές στα εργασιακά είναι τα κυριότερα ανοιχτά μέτωπα στη διαπραγμάτευση με τις Βρυξέλλες και το ΔΝΤ”.

Το ρεπορτάζ της Realnews αναφέρεται στον “πυρετό διεργασιών για να αλλάξει στάση το ΔΝΤ” και σημειώνει: “Πιέσεις στον Τόμσεν να παραδεχθεί τα λάθη του, τα οποία επισημαίνει σε έκθεσή της η Κομισιόν, και να μην περιμένει τα επίσημα στοιχεία του Απριλίου”.

Το άρθρο του Χρήστου Πασαλάρη έχει τίτλο: “Αν μονοιάσουν οι κορυφαίοι, όλα θα πάνε καλά!”. Ο αρθρογράφος επισημαίνει: “Τα ερωτήματα, όπως και τα αινίγματα, είναι πολλά για το 2017, όρεξη να έχουμε!.. Αλλά περισσότερο από όρεξη, ας έχουμε αισιοδοξία, για να διώξουμε την εθνική κατάθλιψη”.
Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Τι κρύβεται πίσω από τις προκλήσεις Ερντογάν στα Δωδεκάνησα.

– Άρχισε η μάχη διαδοχής των Γιούνκερ, Τουσκ και Ντάισελμπλουμ.

– Δημήτρης Τζανακόπουλος: “Αν το ΔΝΤ αποδεχθεί τις προβλέψεις των Ευρωπαίων για μηδενικό δημοσιονομικό κενό το 2019, ανοίγει ο δρόμος για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης”.

Ντόρα Μπακογιάννη: “Βεβαίως ανησυχώ για Grexit, με αυτή την κυβέρνηση όλα είναι πιθανά”.

– Τα αιτήματα των πολιτών στην ιστοσελίδα του Φλαμπουράρη.

– Η Στέλλα από τη Θεσσαλονίκη στα ψηφοδέλτια του Σουλτς. Η Ελληνίδα μετανάστρια στη Γερμανία που είναι υποψήφια με τους Σοσιαλδημοκράτες μιλά στην “R”.

– “Ιδρύουν δουλεμπορικά γραφεία για φθηνούς εργαζόμενους”. Ο Δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Πελετίδης καταγγέλλει τη Χρυσή Αυγή.
Και στην “Πράβδα” του Στάθη:
“Συζήτηση για την εγκληματικότητα προκάλεσε ο κ. Μητσοτάκης στη Βουλή –αναφερόμενος στους μπάχαλους, στην άνθηση της ποινικής παραβατικότητας κι εμμέσως πλην σαφώς στην τρομοκρατία. Παραδόξως ο κ. Μητσοτάκης (αλλά και ο κ. Τσίπρας) δεν αναφέρθηκε στην εγκληματικότητα των θεσμών. Δεν υπάρχει έγκλημα τύπου Τζακ του Αντεροβγάλτη που να μην έχει διαπράξει η Τρόικα εναντίον μας, αλλά ούτε μπαχαλάκηδες, ούτε εγκληματίες, ούτε τρομοκράτες αποκαλούμε τους τροϊκανούς. Μυστήριον…”.
Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

– Κάτι τρέχει με τον Πέτρο! Αχώριστοι η Δήμητρα Ματσούκα και ο Π. Κόκκαλης. Σύμφωνα με πηγές της “R”, η λαμπερή πρωταγωνίστρια και ο επιτυχημένος επιχειρηματίας περνούν πολύ χρόνο μαζί, απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου.

– “Μου αρέσει ο τίτλος της… sexy mamma!”. Η πολυτάλαντη Μπέττυ Μαγγίρα, που εντυπωσιάζει στο μιούζικαλ “Mamma mia”, αποκαλύπτει για τον σύζυγό της Δημήτρη Μάζη: “Το ότι είναι τόσο τρυφερός μπαμπάς τον κάνει ακαταμάχητο”.

– Πρόβα νυφικού. Η Σταρ Ελλάς Ισμήνη Νταφοπούλου και ο αγαπημένος της, ο εφοπλιστής Διαμαντής Αγγελάκης, παντρεύονται τον Μάιο στα βόρεια προάστια.

Κατερίνα Παπουτσάκη: “Έχω δεχτεί μιντιακή βία”.

Νέα “φωλιά” στη Μύκονο. Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης, παράλληλα με τις ετοιμασίες του γάμου τους, σχεδιάζουν το νέο εξοχικό τους στο νησί που θέριεψε ο έρωτάς τους.

– Σ. Μανωλάκου – Σ. Σπαντίδας: Βρήκε τον μέντορά της.

– “Φρέσκο” ειδύλλιο στην πόλη. Η ηθοποιός Ευγενία Παναγοπούλου είναι ζευγάρι με τον γοητευτικό συνάδελφό της Λευτέρη Βασιλάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα