H realnews αυτής της κυριακής

Με τίτλο: “Απειλεί και εκβιάζει ο Ερντογάν για το Κυπριακό” κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αναφέρει ότι η Αγκυρα επισείει τώρα την προσάρτηση των κατεχόμενων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Realnews, “η Αθήνα ανησυχεί για τη στάση που θα τηρήσει ο Μπαράκ Ομπάμα και για το ενδεχόμενο σύνδεσης του εθνικού θέματος με την προσπάθεια εξεύρεσης λύσης για το ελληνικό χρέος”.

Ακόμη, η “R” αποκαλύπτει απόρρητο έγγραφο του ΥΠΕΞ: “Όχι λύση

του Κυπριακού χωρίς τερματισμό της κατοχής και του συστήματος εγγυήσεων”.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας υπογράφει ο Χρήστος Πασαλάρης και έχει τίτλο: “Ωρέ, εδώ η πατρίδα χάνεται και αυτοί… τηλε-αρμενίζουν”. Ο Χρ. Πασαλάρης αναφέρει χαρακτηριστικά: “Η πατρίδα δεν θα σωθεί από τη… μεθοδευμένη διάλυσή της αν σύσσωμη η ηγεσία δεν συνενωθεί σε μια εθνική πανστρατιά που, με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα δώσει την ύστατη μάχη επιβίωσης, χρησιμοποιώντας ακόμη και τα πιο σκληρά μέτρα”.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

-Κείμενο-φωτιά του Κώστα Καραμανλή με μηνύματα προς πολλούς αποδέκτες.
-Ο Κυριάκος, ο Σταύρος και οι… μετέωροι βουλευτές.
-Νίκος Χριστοδουλάκης: “Η Γερμανία να διαγράψει τώρα τα δάνεια ύψους 15,2 δισ. ευρώ που μας έδωσε στο πρώτο μνημόνιο, ως ανταπόδοση για το οφειλόμενο κατοχικό δάνειο”.
-Ζολτ Ντάρβας, επικεφαλής οικονομολόγος του Ινστιτούτου Bruegel των Βρυξελλών: “Η Ελλάδα θα χρειαστεί και νέο δάνειο μετά το 2018”.
-Νικήτας Κακλαμάνης: “Είναι θεσμική εκτροπή να κάνεις «ροζ» εκβιασμούς σε δικαστές”.
-Πάνος Σκουρλέτης: “Στους κύκλους των δανειστών υπάρχουν απόψεις που επιθυμούν διακαώς να καθορίσουν τη σύνθεση του υπουργικού συμβουλίου”.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:

“Αν ο Ομπάμα δεν έρχεται για το χρέος, έρχεται για το Κυπριακό. Αν δεν έρχεται για το Κυπριακό, έρχεται για το Προσφυγικό. Αν δεν έρχεται για το Προσφυγικό, έρχεται για το Αιγαίο. Αν δεν έρχεται για το Αιγαίο κι έρχεται για όλα μαζί, τη βάψαμε…”.

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

-“Χωρίσαμε, είναι οριστικό!”. Ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σοφία Παυλίδου μιλούν στην “R”. Ο δημοφιλής παρουσιαστής και η λαμπερή ηθοποιός αποκαλύπτουν πως ακολουθούν χωριστούς δρόμους έπειτα από δώδεκα χρόνια γάμου. “Και δεν είναι… σενάρια”, όπως επιβεβαιώνουν και οι δύο.
-“Δεν είμαι φτιαγμένος από… μάρμαρο”. Εξομολογητικός όσο ποτέ, ο Πέτρος Κωστόπουλος αποκαλύπτει στην “R” πώς θέλει τις γυναίκες, απαντά στο αν είναι μόνος και εξηγεί ποια υπήρξε ανέκαθεν η μεγάλη… κατάρα της ζωής του.
-“Μακάρι να ήμουν αδίστακτη”. Η Κατερίνα Καινούργιου μιλά στην “R” για την αποχώρησή της από τον Alpha, τον χωρισμό της από τον Β. Σταθοκωστόπουλο και τις φήμες ότι είναι ζευγάρι με τον Γ. Τζαβέλλα.
-Φουντώνει ο έρωτας. Ο φακός της “R” απαθανάτισε τον εφοπλιστή Γιάννη Προκοπίου με την αγαπημένη του Παολίνα Διαμαντούλη σε σπάνια έξοδό τους.
-Πριγκιπική βάπτιση. Η Ελληνίδα δημοσιογράφος Ν. Χαλαμανδάρη και ο πρίγκιπας Φερνάντο της Ισπανίας θα βαφτίσουν τον γιο τους στις 19 Νοεμβρίου στη Μαδρίτη.
-Δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Η Μις Ευρώπη 2016 Μικαέλα Φωτιάδη και το μοντέλο Γιάννης Μπορμπόκης είναι ξανά μαζί.
-Στη Θεσσαλονίκη για τη Λένα. Ο αρχιτέκτονας Άκης Πάντος “πέταξε” πολλές φορές στη συμπρωτεύουσα για να βρεθεί στο πλάι της συντρόφου του Λ. Παπαληγούρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα