H μονη που κανει σοβαρη αντιπολιτευση απο τη νδ

21:45 21/5/2016 - Πηγή: Fimotro
ΟΣΟΙ ΜΙΛΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ
Δεν έχει που δεν έχει κανένα σοβαρό νέο δελφίνο η ΝΔ, με εξαίρεση του Κώστα Καραμανλή του Αχιλλέα που έχει παιδεία και όταν τοποθετείται στη Βουλή λέει ενδιαφέροντα πράγματα όσοι μίλησαν σήμερα από...
το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ήταν πραγματικά για κλάματα. Αν και το Fimotro ουδέποτε
διατηρούσε προνομιακές σχέσεις μαζί της, ούτε βεβαίως ποτέ μπήκαμε στη σφαίρα επιρροής της (ευτυχώς!), πρέπει να παραδεχθούμε ότι και σήμερα η Ντόρα Μπακογιάννη είχε με διαφορά η καλύτερη παρουσία από όλους τους βουλευτές της ΝΔ. Μπορεί κάποιος να μην συμφωνεί μαζί της, τα επιχειρήματά της πάντως είχαν ενδιαφέρον. Η πρώην υπουργόις εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης με επίκεντρο το υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων και την μεταβίβαση της δημόσιας περιουσίας.
Όπως είπε η Ντόρα Μπακογιάννη, «όχι μόνο θα το καταψηφίσουμε, όχι μόνο θα το πολεμήσουμε, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα καταλογιστούν και ευθύνες». Και προειδοποίησε την κυβερνητική πλειοψηφία: «Οι ευθύνες θα σας καταλογιστούν και προσέξτε καλά, γιατί μπορείτε να μην ντρέπεστε και να μην έχετε κανένα πρόβλημα συνείδησης, όμως από ένα σημείο και πέρα καταλογίζονται οι ευθύνες και σε κόμματα και σε πρόσωπα».
Η τοποθέτηση αυτή έρχεται δυο 24ωρα μετά την δήλωσή της στην Βουλή ότι «κάποιοι θα κάτσουν στο σκαμνί». Όπως τόνισε εξάλλου κατά την ομιλία της στην Ολομέλεια «εγώ στην αρχή ήμουν υπέρ των αποκρατικοποιήσεων», όμως, όπως διευκρίνισε, αυτό που προωθεί η κυβέρνηση είναι εκτός κάθε δημοκρατικού ελέγχου.
«Το Ταμείο αυτό είναι ντροπή», είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας: «Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να παραδίδετε την εθνική περιουσία και κυριαρχία». Ερωτηθείσα λίγο μετά από δημοσιογράφους αν αναφερόταν σε τυχόν ποινικές ευθύνες, η πρώην υπουργός της ΝΔ σχολίασε: «Όσες (ευθύνες) προκύψουν και θα προκύψουν».
Σ.Σ. Fimotro : για τους άλλους της ΝΔ ας μην σχολιάσουμε καλύτερα το επίπεδό τους. Ειδικά ο Χατζηδάκης και ο Βορίδης ήταν πραγματικά για κλάματα
Keywords
Τυχαία Θέματα