'' εγκλημα η εκποιηση του δημοσιου πλουτου''...

18:00 22/8/2013 - Πηγή: Fimotro
«Το μεγαλύτερο μνημονιακό έγκλημα είναι η εκποίηση του δημόσιου πλούτου και της φυσικής ομορφιάς της χώρας σε επιχειρηματίες οι οποίοι έναντι πινακίου φακής θα έρθουν να αγοράσουν περιοχές και μάλιστα...
χαρακτηρισμένες ως ιδιαίτερου φυσικού κάλλους για να χτίσουν ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις από τις οποίες θα μπορούν να έχουν κέρδη, καταστρέφοντας, όμως, το περιβάλλον».
Τα παραπάνω δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας,
ο οποίος συναντήθηκε στο Ίσσο (περιοχή Natura που έχει παραχωρηθεί στο ΤΑΙΠΕΔ) με τους φορείς προστασίας Ίσσου.
Ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε το ΤΑΙΠΕΔ μηχανισμό εκποίησης της δημόσιας περιουσίας, κάνοντας λόγο για ξεπούλημα με πράξεις παράνομες και αντισυνταγματικές.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στην πρόσφατη απομάκρυνση του κ. Στέλιου Σταυρίδη από την ηγεσία του ΤΑΙΠΕΔ, κάνοντας λόγο για πταίσμα: «Θέλω να επισημάνω ότι όσοι εμπλέκονται σε διαδικασίες που ζημιώνουν το δημόσιο συμφέρον και σε διαδικασίες που στερούνται νομιμότητας και συνταγματικότητας θα ελεγχθούν αναδρομικά. Ήταν πταίσμα το γεγονός ότι ο κ. Σταυρίδης αναγκάστηκε να παραιτηθεί, επειδή πέταξε με ένα αεροπλάνο επιχειρηματία που είχε αγοράσει έναντι ευτελούς τιμήματος τον ΟΠΑΠ, μπροστά σε αυτά που επίκεινται το επόμενο διάστημα από το ΤΑΙΠΕΔ».
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα