Υπεργολαβος του deree το υπουργειο παιδειας με εντολη λοβερδου - ολο το ρεπορταζ - διαδωστε το

ΤΟ DEREE ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ

Απίστευτο, αλλά αληθινό! Αφού οι υπουργοί Παιδείας της τελευταίας δεκαετίας διεκπεραίωσαν ένα θλιβερό έργο ξεχαρβαλώματος, με τη σταδιακή «αναβάθμιση» των διάφορων κολεγίων και την ταυτόχρονη υποβάθμιση της δημόσιας ανώτατης εκπαίδευσης, αφού πρόσφατα με μια σκανδαλώδη διαδικασία νομοθέτησαν ώστε να είναι ισοδύναμα τα πτυχία τους με τα πτυχία των δημόσιων Πανεπιστημίων, τώρα δεν
διστάζουν να τα διαφημίζουν μέσα στα δημόσια Λύκεια της χώρας.
Με έγγραφό του, το υπουργείο Παιδείας εγκρίνει «στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδας την πραγματοποίηση οργανωμένων επισκέψεων σε Λύκεια ανά την ελληνική επικράτεια για το σχολικό έτος 2014-2015». Σύμφωνα -λοιπόν- με το έγγραφο 199648/Δ7/9-12-2014, αποφασίζεται: αφενός η παρουσίαση του συνολικού προγράμματος ακαδημαϊκών υποτροφιών που προσφέρει το Deree βάσει του βαθμού απολυτηρίου, αφετέρου η διοργάνωση παρουσιάσεων/workshops με ομιλίες από επαγγελματίες του χώρου για διάφορα αντικείμενα σπουδών (π.χ. Διοίκηση Επιχειρήσεων, Χρηματοοικονομικά, Τουρισμός, Τέχνες, Ψυχολογία κ.ά.).

Κατόπιν ραντεβού

Το υπουργείο Παιδείας επισημαίνει ότι «για την αποτελεσματικότερη διάχυση των δράσεών σας στη μαθητική κοινότητα, παρακαλούμε να προγραμματίζονται εγκαίρως οι επισκέψεις, σε συνεργασία με τα Λύκεια όλης της χώρας και τα κατά τόπους Κέντρα Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΚΕΣΥΠ) του ΥΠΑΙΘ».
Keywords
Τυχαία Θέματα