Τραγικες οι συνθηκες διαβιωσης των προσφυγων στο πεδιον του αρεως - φωτογραφιες που σοκαρουν #pedion_areos -διαδωστε το-

ΠΡΕΖΑ TV - ΘΕΜΑ Τραγικες ειναι οι συνθηκες διαβιωσης των προσφυγων που εχουν στησει καταυλισμο στο Πεδιον του Αρεως, με την συγκυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να αδιαφορει πληρως για τη μοιρα αυτων των ανθρωπων.

Συμφωνα με το ρεπορταζ που καναμε σημερα Παρασκευη 31 Ιουλιου:-Πανω απο 400 προσφυγες εχουν κατασκηνωσει με τις οικογενειες τους στο Πεδιον του Αρεως.
Γιωργος Καμινης παρολο που προσφερθηκε να βοηθησει τους προσφυγες με παροχη γευματων...σημερα η υπηρεσια του Δημου Αθηναιων ενημερωσε τους Αλληλεγγυους που βοηθουν τους προσφυγες,πως η υπηρεσια με τα συσσιτια του δημου υπολειτουργει, λογω των καλοκαιρινων αδειων με αποτελεσμα να μην τους στειλει φαγητο!

-Υπαρχουν μονο 2 χημικες τουαλετες στο Πεδιον του Αρεωος για να εξυπηρετουν τις αναγκες 400 ανθρωπων.-Δεν υπαρχει καμια απολυτως υποδομη για να κανουν μπανιο αυτοι οι ανθρωποι.-Μονο Αλληλεγγυοι,Αναρχικοι και απλος κοσμος εχει σταθει απο τη πρωτη στιγμη στο πλευρο των προσφυγων με παροχη ροουχων και φαγητων.-Υπαρχουν αναφορες επιθεσεων (κλοπες) στους προσφυγες, απο τοξιμανεις που βρισκονται στο Πεδιον του Αρεως, οπως επισης και κρουσματα ατομων που προσεγγιζουν νεαρους προσφυγες με σκοπο τη σεξουαλικη επαφη.

-Τα περισσοτερα παιδια εχουν παθει γαστρεντεριτιδα λογω των συνθηκων διαβιωσης.

-Δεν υπαρχει ιατροφαρμακευτικη βοηθεια απο επισημους φορεις του κρατους.Η μονη βοηθεια που υπαρχει ειναι απο Αλληλεγγυους.
ΤΟ ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ αντι να δειξει εμπρακτη υποστηριξη, απλως αδιαφορει.

-Το concept της κυβερνησης ειναι να μεταφερθουν αμεσα οι προσφυγες σε αλλο μερος χωρις τις καταλληλες υποδομες ,με "εντολη Τσιπρα", μονο και μονο ωστε να μην υπαρχει καταυλισμος στο κεντρο της Αθηνας, ενω επειτα το Πεδιον του Αρεως θα φυλασεται απο ΜΑΤ ωστε να μην ξανακατασκηνωσουν εκει μεταναστες και προσφυγες.

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.
ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ.
Keywords
Τυχαία Θέματα