Το πασοκ μενει εκτος βουλης (;) στις κρυφες δημοσκοπησεις και ο βενιζελος αλλαζει σταση

Συμφωνα με πληροφοριες του ΠΡΕΖΑ TV οι οποιες δεν επιβεβαιωνεται επισημα,κρυφες δημοσκοπησεις για λογαριασμο κομματων δειχνουν πως το ΠΑΣΟΚ δεν καταφερνει να μπει πλεον στη Βουλη.Για εμας οι
πληροφοριες αυτες "επιβεβαιωνονται",με το σημερινο δημοσιευμα της Realnews που μιλαει για αλλαγη στασης Βενιζελου.
Πιο συγκεκριμενα,με τίτλο: «"Απασφάλισε" ο Βενιζέλος!» κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία επισημαίνει ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης "βάζει "φωτιά" στη διαπραγμάτευση". Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ λέει: "Αν είναι να πέσουμε, καλύτερα να συμβεί γιατί πήγαμε κόντρα στην τρόικα, παρά να μας ρίξουν οι βουλευτές". H Realnews επισημαίνει ότι "υπό το βάρος της δημοσκοπικής κατάρρευσης του ΠΑΣΟΚ, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης οδηγείται σε σκλήρυνση στάσης στα θέματα των πλειστηριασμών και των ομαδικών απολύσεων". Επίσης στο ρεπορτάζ της, η εφημερίδα αναφέρεται στο "πώς αντιδρά το Μέγαρο Μαξίμου και ποιο κλίμα διαμορφώνεται στις κοινοβουλευτικές ομάδες Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ".
ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΕΙΡΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ.
ΠΡΕΖΑ TV
30-11-2013
Keywords
Τυχαία Θέματα