ΤΙ ΑΛΛΗ ΣΑΠΙΛΑ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ;;;ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗ FRONTEX ΣΤΑ ΣΥΝ

ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΉΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ.

Εντονη ανησυχία έχει προκαλέσει στις ελληνικές αλλά και στις ευρωπαϊκές μυστικές υπηρεσίες ο εντοπισμός υπόπτων για συμμετοχή σε ισλαμικές τρομοκρατικές οργανώσεις στις ροές μεταναστών χωρίς χαρτιά που εισέρχονται καθημερινά από τα ανατολικά μας σύνορα με την Τουρκία.

Σύμφωνα
μάλιστα με πληροφορίες τουλάχιστον ένας εξ αυτών, σύρος παλαιστινιακής καταγωγής, έχει συλληφθεί και κρατείται από τις ελληνικές αρχές, ενώ καταβάλλονται προσπάθειες για την επαναπροώθησή του.

Ο κίνδυνος να μετακινούνται μέσω των μεταναστευτικών ροών ύποπτοι για συμμετοχή σε τρομοκρατικές οργανώσεις που ενδέχεται να συνδέονται, περισσότερο ή λιγότερο στενά, με το δίκτυο της Αλ Κάιντα είχε επισημανθεί αρχικά περίπου πριν από δύο χρόνια και σε εκθέσεις αμερικανικών υπηρεσιών. Μάλιστα, η πρώτη σχετική αναφορά σε έλληνες δημοσιογράφους είχε γίνει
Keywords
Τυχαία Θέματα