Θριαμβος του παρακρατους - οι χρυσες αυγες μας ξημερωσαν μαυρες μερες

Απο το http://prezatv.blogspot.gr/

"ΤΡΟΜΟ-ΚΡΑΤΙΑ και ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ"

-Απο το Σεπτεμβριο 2013,η αστυνομια και η ΕΥΠ,με διαρροες στα ΜΜΕ,λενε πως περιμενουν μεγαλο τρομοκρατικο χτυπημα.
-Ακολουθουν περιεργα δημοσιευματα,περι εμφανισεων, διάφορων "τρομοκρατων" σε videos
απο καμερες ασφαλειας τραπεζων, κατα τη διαρκεια ληστειων.
-Μεσα στον Οκτωβριο,αμεσως μετα τη συλληψη στελεχων της Χρυσης Αυγης,λογω της δολοφονιας Φυσσα,για να επιβεβαιωθει η θεωρια των 2 ακρων της κυβερνησης,υπαρχει δημοσιοευμα στη RealNews που κανει ξανα θεμα απο το πουθενα, τα οσα εγιναν στη Marfin...ενω το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ αφηνει υπονοούμενα για εμπλοκη βουλευτων του ΣΥΡΙΖΑ με την υποθεση της Marfin και τα οσα εγιναν στις Σκουριες.
-Σημερα,λιγες ωρες μετα τη δολοφονια των 2 νεαρων Χρυσαυγιτων εξω απο τα γραφεια της νεοναζιστικης οργανωσης στο Νεο Ηρακλειο...το φαντασμα της τρομοκρατιας,αφου εχει χτιστει το μυθο του σταδιακα,εδω και 2 μηνες...αρχιζει να εμφανιζεται...ως "η νεα μεγαλη απειλη".
Μαλιστα καποια ΜΜΕ,εκαναν λογο ακομη και για επανεμφανιση της Σεχτας Επαναστατων,της οργανωσης των πληρωμενων δολοφονων του Σωκρατη Γκιολια,οπως ειχε καταγγειλει το Troktiko.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ΗΘΕΛΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΗΡΩΕΣ...ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ.

Απο περισυ, τον Αυγουστο του 2012,σας ειχαμε πει πρωτοι,πως η Χρυση Αυγη,με καθε τροπο θα προσπαθησει να δημιουργησει τους δικους της "ηρωες".
Τους δικους της "Ελληνες" που θα "πεσουν", απο καποιον αριστερο ή απο καποιον "ξενο" και θα γινουν τα ινδάλματα-πρότυπα της οργανωσης,τα οποια με το θανατο τους,θα τους πωρώνουν ακομη πιο πολυ.
Και δυστυχως, τους απεκτησε,με τον πιο "θεαματικο" και βαναυσο τροπο.

Καποιοι ειπαν πως η δολοφονια των Χρυσαυγιτων στο Ν.Ηρακλειο,ηταν απαντηση στη δολοφονια Φυσσα και στις δεκαδες δολοφονιες και ξυλοδαρμους μεταναστων απο φασιστες.
Καποιοι αλλοι λενε,πως η δολοφονια εγινε,ωστε να αλλαξει παλι η ατζεντα της ενημερωσης και ο κοσμος να ειναι απασχολημενος με ιδεολογικου περιεχομενου πραγματα,ωστε να ξεχναει την πεινα του και να τρωγεται μεταξυ του.
Καποιοι,υποστηριζουν σε συνδιασμο και τα 2 παραπανω.

Το σιγουρο εινα,πως οσο το φαντασμα της οποιας τρομοκρατιας μεγαλωνει,εμπορευόμενο απο τα "ακρα" του,τοσο τα μετρα της κυβερνησης,θα φαινονται λουκουμι στον κοσμακι,που θα φοβαται να βγει απο το σπιτι του,για να αντιδρασει επειδη δεν εχει δουλεια και πειναει.

Οι δολοφονια των 2 νεαρων μελων της Χρυσης Αυγης βολεψε τους παντες.
Κρυφα μεσα τους, καποιοι πονταραν και ευχονταν μια τετοια πραξη.
Καποιοι αλλοι...εκπληρωσαν αυτες τις ευχες.

Η δολοφονια των νεαρων...
-Βολεψε τη Χρυση Αυγη,η οποια απο την πρωτη στιγμη εκμεταλλεύτηκε πολιτικα το θεμα,μη σεβομενο τα δολοφονημενα μελη της,ωστε να ανεβασει τα ποσοστα της και τη δημοτικοτητα της στο κοσμο,βαζοντας ανακοινωσεις κατα της κυβερνησης.
-Βολεψε την συγκυβερνηση,η οποια αφου "καθαρισε" το ακρο των φασιστων, τωρα θα πιασει το "ακρο των "αντιεξουσιαστων".
-Βολεψε την αντιπολιτευση,για να καληψει την ανικανοτητα της, στο να κανει δυνατη αντιπολιτευση πανω στα οικονομικα μετρα και να περασει στο ντουκου ο προυπολογισμος για το 2014...
-Βολεψε και τον κοσμακι ο οποιος θα εχει να σχολιαζει και να ασχολειται, με τον παραλογισμο των γεγονοτων,ξεχνωντας την θλιβερη του καταντια.

Οσο τα "ακρα" θα σταζουν αιμα...τοσο ο μπαμπουλας θα μας φοβιζει,θα μας διχαζει και θα μας σοκαρει,ευνουχιζοντας την κριτικη μας σκεψη, για τα γεγονοτα των καιρων.

ΠΡΕΖΑ TV
2-11-2013
Keywords
Τυχαία Θέματα