Συλλαλητηρια και απεργιες εναντια στο πολυνομοσχεδιο-βαζουν ευδαπ-ευαθ στο υπερταμειο

Συλλαλητήριο οργανώνει σήμερα, Τρίτη, στις 6.30 μ.μ., στο Αγαλμα Βενιζέλου, η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ, ενάντια στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης, με το οποίο, ανάμεσα σε άλλες εταιρείες, περνάνε στο υπερταμείο για «αξιοποίηση» από το μεγάλο κεφάλαιο η ΕΥΑΘ και η ΕΛΒΟ.
Οπως
αναφέρει στο κάλεσμά του το ΠΑΜΕ, «όλα τα βασικά αγαθά, όπως το νερό στην περίπτωση της ΕΥΑΘ, αλλά και σύγχρονες υποδομές μεταλλουργίας, όπως η ΕΛΒΟ, παραδίδονται ολοκληρωτικά στα μονοπώλια από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και τα κόμματα που υπερασπίζονται την ΕΕ. Στην ΕΥΑΘ, ενώ υπάρχουν όλες οι δυνατότητες για φτηνό και ποιοτικό νερό για όλους και διαχείριση των υδάτινων πόρων για την κάλυψη των αναγκών των αγροτών, καθημερινά κόβεται η πρόσβαση σε όλο και περισσότερους που αδυνατούν να το πληρώσουν.
Στην ΕΛΒΟ, ενώ οι υποδομές θα μπορούσαν να τροφοδοτήσουν τον κλάδο των κατασκευών για μεγάλου μεγέθους πανεθνικά έργα και υποδομές, καλύπτοντας ευρύτατες λαϊκές ανάγκες (αντιπλημμυρικά και αντισεισμικά έργα, στόλο μεταφορών, άμυνα), κατευθύνονται στα χέρια και τους σχεδιασμούς των μονοπωλιακών ομίλων και του ΝΑΤΟ.
Keywords
Τυχαία Θέματα