Στον όμιλο εταιρειών του ιβάν σαββίδη το epsilon - πούλησε σε κυπριακή εταιρεία (offshore;;;) τις μετοχές του mega

Πραγματικα απορουμε με ποια λογικη ενας επιχειρηματιας δινει εν μεσω κρισης και φανερα μειωμενης διαφημιστικης πιτας...ενα σκασμο λεφτα για να αγορασει υπερχρεωμενα ή χρεοκοπημενα ΜΜΕ...ενω ξερει πως δεν θα βγαλει ποτε πισω τα χρηματα που δινει.
Τετοιες κινησεις....δεν ειναι βλακωδης...αλλα περα για περα υποπτες.
Επισης, να σημειωσουμε πως δεν εχει δημοσιευτει το κοστος αγορας του Εψιλον...ουτε
και το νεο μετοχικο σχημα.
Τελος , εντυπωση προκαλει δημοσιευμα του altsantiri.gr που αναφερει οτι ο Σαββιδης πουλησε τις μετοχες του Mega που πηρε απο τον Μπομπολα...σε Κυπριακη (offshore;;;) ...επισης με ακρα μυστικοτητα...

Οριστικοποιήθηκε τα ξημερώματα η συμφωνία για την εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού «Έψιλον» από τον όμιλο του ομογενούς επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Μάλιστα, κατά τις ίδιες πηγές, εντός του Οκτωβρίου ο όμιλος εκτιμάται ότι θα είναι σε θέση να ανακοινώσει στοιχεία για το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα του καναλιού, ενώ η παρουσίαση της συνολικής ανανεωμένης εικόνας του «Έψιλον» υπολογίζεται ότι θα γίνει στις αρχές του 2018. Στο νέο πρόγραμμα, στόχος είναι να δοθεί έμφαση στην ενίσχυση του ενημερωτικού χαρακτήρα του τηλεοπτικού σταθμού.
Keywords
Τυχαία Θέματα