Ποσo ηλιθια κατασκευασμενη ειναι η σημερινη "επιθεση" στη νεαδημοκρατια;;;για ποσο μαλακες μας περνανε;;;

ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΤΙΣΑΝ ΞΑΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΩΣ.
Η σημερινη επιθεση στα γραφεια της Νεας Δημοκρατιας,ειναι ο ορισμος της εννοιας ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.
Αρχικα...και ενω εχει παρει φωτια ο κωλος μας απο τα νεα
φορολογικα μετρα,τις μειωσεις σε μισθους και συνταξεις...και το σκανδαλο αλλοιωσης στοιχειων υποπτων προς φοροδιαφυγη (λιστα Λαγκαρντ) στο οποιο εμπλεκονται Παπακωνσταντινου και Βενιζελος...ξαφνικα το φαντασμα της τρομοκρατιας,αρχιζει για ακομη μια φορα να χτιζεται σταδιακα...κομματι...κομματι...
Αρχικα ο Δενδιας,καυλωνει και αποφασιζει να διαταξει στο ασχετο...επεμβασεις της αστυνομιας σε κτιρια που τελουν υπο καταληψη.
Επειτα....πραγματοποιουνται μικροεπιθεσεις σε σπιτια δημοσιογραφων και πολιτικων...ως απαντηση στις επεμβασεις της αστυνομιας κατα των καταληψεων...τις οποιες καταδικαζει ο ΣΥΡΙΖΑ,ο οποιος ταυτοχρονα στρεφεται εναντιον των αναρχικων.
Και τωρα,ξαφνικα...γινεται το "μεγαλο χτυπημα"...Καποιοι πυροβολουν με καλασνικοφ τα γραφεια του κυβερνωντος κομματος στην Ελλαδα!!!
---Για επικίνδυνη κλιμάκωση της διάχυσης του τρόμου, με την οποία «απειλείται η Δημοκρατία» και «υπονομεύεται η οικονομία» έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ...επιβεβαιωνοντας ουσιαστικα πως απο το πουθενα μεσα σε μια εβδομαδα,εχουν χτισει ξανα το "τρομοφαντασμα"
Φαση θα εχει να μας πουν πως το καλασνικοφ,ειναι το ιδιο που ειχε χρησιοποιησει η Σεχτα,οταν πυροβολησε κλουβα των ΜΑΤ στη Πανεπιστημιουπολη.
Φαση θα εχει,η επομενη επιθεση να ειναι στον Συριζα,ο οποιος τις τελευταιες μερες στρεφεται κατα του αναρχικου κινηματος το οποιο υποστηριζε και τον υποστηριξε...
ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΕΧΕΙ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ Η ΑΤΖΕΝΤΑ...ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ,ΜΕΓΑΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΘΑΒΟΝΤΑΙ...Η ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ...ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟΣΒΟΛΩΜΈΝΟΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ.
ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.
ΠΡΕΖΑ TV
14-1-2013
Keywords
Τυχαία Θέματα