Ο παναγιωτης βλαστος για τη δολοφονια του σωκρατη γκιολια που συγκαλυψαν οι παντες

ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΕΖΑ TV ΞΑΝΑΡΩΤΑΜΕ:
--ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΣΤΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ;
--ΤΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ.
--ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΜΑΛΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ 5 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ,ΜΕ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΓΚΙΟΛΙΑ.
--ΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ
ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.
--ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ BLOG TROMAKTIKO...ΤΟ DOMAIN ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΚΑΤΟΧΥΡΏΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ...ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ BLOG ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΩΣ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ TROKTIKO;
--Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΤΙ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ;
--ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΡΙΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΚΙΟΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ;

--ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΣΕΧΤΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ...ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ,ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ , ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ.

-ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟ "ΑΤΥΧΗΜΑ"... Ή ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΣΥΛΛΗΨΗ Ή ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ.

Για την πενταπλή δολοφονία στην Αγία Νάπα Κύπρου, που σχετίστηκε με οργανώσεις στην Ελλάδα, αλλά και για την εκτέλεση του δημοσιογράφου Σ. Γκόλια έξω από το σπίτι του, εμφανίζεται να μιλά ο Π. Βλαστός, ενώ σε άλλη συνομιλία του δυσανασχετεί με τον... ΕΝΦΙΑ.
Σύμφωνα με τις άρσεις τηλεφωνικού απορρήτου, ο Π. Βλαστός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την υπόθεση της Αγ. Νάπας, με τον συνομιλητή του να του λέει ότι οι αρχές προσπαθούν να τον εμπλέξουν τον ίδιο στην υπόθεση. Αναφέρει στον Π. Βλαστό και έναν Αλβανό ονόματι Αιμίλιο, καθώς και για την πιθανή σχέση του τελευταίου με την ΣΠΦ. Ο Π. Βλαστός φαίνεται να μην έχει καμία εμπλοκή με την υπόθεση, ενώ σχολιάζει: "Με όλους τους πυρήνες τους μαλάκες εδώ πέρα, (ακαταληπτο) με κρατάνε".

Συγκεκριμένα, σε συνομιλία του Π. Βλαστού με τον Γ.Δ. στις 14/3/2014, κατα την οποία γίνεται αναφορά στην Αγία Νάπα και στη δολοφονία Γκιόλια:
Keywords
Αναζητήσεις
το θεμα συνεντευξη μαμαλικοπουλου
Τυχαία Θέματα