Νικος παππας:θα μπορουν να εκπεμπουν προγραμμα δορυφορικα οσα καναλια θελουν απο κυπρο...

ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ...
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ...
ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΠΙΤΤΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΚΑΙ ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΞΕΡΑΜΕ ΠΩΣ ΜΟΝΟ 4 ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΘΑ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΤΩΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ...ΑΠΟ
ΚΥΠΡΟ...
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΝΑ ΕΚΠΕΜΨΕΤΕ...
ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΙΕΞΟΔΑ...
Για «αποκατάσταση της ομαλότητας» και «τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο» κάνει λόγο ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», αναφερόμενος στην ψήφιση της τροπολογίας για τη χορήγηση τηλεοπτικών αδειών. Μάλιστα, δεν δίστασε να επιτεθεί στο MEGA για τη "γραμμή" που έχει χαράξει.
Ο κ Παππάς τονίζει ότι «η κυβέρνηση εντός ολίγων ημερών θα δημοσιεύσει την προκήρυξη για τον διαγωνισμό» και ότι «δεν θα αφαιρεθούν άδειες γιατί δεν υπάρχουν άδειες» .
«Ο διαγωνισμός θα γίνει σε πολλαπλούς γύρους. Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει αρχικά ο διαγωνισμός για την πρώτη άδεια, μετά ο διαγωνισμός για τη δεύτερη, μετά για την τρίτη και, τέλος για την τέταρτη» εξηγεί. Συμπληρώνει ότι τον διαγωνισμό θα διενεργήσει η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης. Παράλληλα, αναφέρει ότι η Digea θα μπορεί να μεταδίδει το σήμα μόνο όσων καναλιών έχουν άδεια, ενώ αν κάποιος θέλει να εκπέμψει από την Κύπρο δορυφορικά, δεν υπάρχει πρόβλημα.
Keywords
Τυχαία Θέματα