Μηνυσεις σε ρακοσυλλεκτες θα κανει ο δημος θεσσαλονικης...για την κλοπη ανακυκλώσιμου υλικου απο τους μπλε καδουσ!!!

ΚΑΙ ΕΝΩ Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ...
ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΕ ΣΥΣΣΊΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΦΟΥΝ...
Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ...ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΕ ΡΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΜΠΛΕ ΚΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΝΑΚΥΚΛΏΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΕ ΕΤΑΙΡEΙΕΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΦΡΙΛΑ...ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΟΥΠΙΔΙΑ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ Ή ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ!!!
Με μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου σχεδιάζει να απαντήσει η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης
στις κλοπές ανακυκλώσιμου υλικού μέσα από τους μπλε κάδους, ένα φαινόμενο που το τελευταίο διάστημα τείνει να λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.
Η δημοτική αρχή κάνει λόγο για κυκλώματα που κλέβουν τα υλικά, όπως χαλκό, μέταλλο και χαρτί μέσα από τους μπλε κάδους ανακύκλωσης και στη συνέχεια τα μεταπωλούν, δημιουργώντας με τις ενέργειες τους αυτές σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία της πόλης.
Πρόκειται για μεμονωμένα άτομα αλλά και οργανωμένα κυκλώματα που γυρίζουν με καροτσάκια στους δρόμους και αφού αφαιρέσουν από τους κάδους τα ανακυκλώσιμα υλικά που χρειάζονται, στη συνέχεια αφήνουν τα υπόλοιπα σκουπίδια πεταμένα στο οδόστρωμα.
Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του δήμου Θεσσαλονίκης, Θανάσης Παππάς, με δηλώσεις του στο ΑΜΠΕ ανέφερε πως η κλοπή από τους μπλε κάδους είναι πλέον συχνό φαινόμενο και η κατάσταση που δημιουργούν είναι ιδιαίτερα ενοχλητική.
Keywords
Τυχαία Θέματα