"λενα κιτσοπουλου - αθανασιος διακος:η επιστροφη" --ρατσιστικο παραλληρημα απο το πρωτο θεμα-στρεφεται και εναντιον του θεατρου,ζητωντας την λογοκρισια της παραστασησ!!!


Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΛΕΝΑΣ ΚΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ:Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.
ΈΘΙΞΑΝ ΣΤΟΝ ΘΕΜΟ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΔΙΑΚΟ...ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΌΛΗΨΗ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ,ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΣΤΗ ΨΥΧΡΑ ΝΑ ΑΣΚΗΘΕΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟ,ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ!!!
Λιγα λογια για την παρασταση απο το Αθηνοραμα:
Η
ηθοποιός, συγγραφέας και σκηνοθέτης Λένα Κιτσοπούλου στη νέα της παράσταση με τίτλο «Αθανάσιος Διάκος - Η επιστροφή», διακτινίζει τον Αθανάσιο Διάκο και την Κρουστάλω στο σήμερα.  Με αφορμή την παρουσία της στο Φεστιβάλ Αθηνών μίλησε στη Μαρία Κρύου.
Ο Αθανάσιος Διάκος μπήκε στη μηχανή του χρόνου. Ένας από μηχανής θεός τον έσωσε από το σούβλισμα και τον έφερε στο 2012 μαζί με τη μνηστή του, την Κρουστάλω. Τον βλέπουμε να έχει ψησταριά σου Ψυρρή και να βιώνει ένα άγριο χωρισμό από τη στιγμή που η αγαπημένη του τον απατά με ένα Κούρδο ντιλιβερά. Ο χωρισμός μέσα στο κοινωνικοπολιτικό πλαίσιο της ελληνικής πραγματικότητας ασχημαίνει και πιέζει την κατάσταση που βιώνει.
Keywords
Αναζητήσεις
κρουσταλω διακος
Τυχαία Θέματα