Η ενωτικη κινηση εργαζομενων δημοτικης αστυνομιας επιβεβαιωνει πως υπηρχε επιχειρηση κατα μικροπωλητων…αλλα χωρις να υπαρχει καταδιωξη


ΥΠΗΡΧΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ...ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.
ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ.
---ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ,ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ.---
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που
έχουμε συλλέξει μέχρι στιγμής, χθες το βράδυ ομάδα δημοτικών αστυνομικών που έκανε έλεγχο για το παρεμπόριο στην περιοχή του Θησείου προέβη γύρω στις 20:30 σε απομάκρυνση 10 περίπου μικροπωλητών κοντά στο σταθμό του ΗΣΑΠ, οι οποίοι σκόρπισαν σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Ένας μετανάστης από τη Σενεγάλη που απομακρύνθηκε μέσα από τα κιγκλιδώματα του σταθμού βρήκε τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία στην προσπάθεια του να περάσει στην απέναντι πλευρά. Ούτε οι συνάδελφοι, ούτε οι διερχόμενοι που παρακολουθούσαν την επιχείρηση αντιλήφθηκαν κάτι τέτοιο και άσχετα με το τι γράφεται ανώνυμα σε διάφορες ιστοσελίδες, δεν κυνηγήθηκε κανένας μέσα σε χώρο του ΗΣΑΠ.
Η υπηρεσία (και μαζί με αυτή και οι συνάδελφοι) ενημερώθηκε για το θάνατο του μετανάστη περίπου 90 λεπτά μετά το συμβάν και οι εμπλεκόμενοι στην επιχείρηση κλήθηκαν να δώσουν κατάθεση στο Τ.Α. Ακροπόλεως αρχικά και στη Γ.Α.Δ.Α. στη συνέχεια. Μετά από 6 περίπου ώρες αποχώρησαν.
Επειδή έχει αρχίσει να γίνεται διαστρέβλωση των πραγματικών περιστατικών σε διάφορες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο, θεωρούμε ότι ο Δήμος Αθηναίων θα έπρεπε να έχει ήδη εκδώσει ανακοίνωση που θα αναφέρει τα πραγματικά περιστατικά, δίνοντας πλήρη κάλυψη στους συναδέλφους ως προς το περιστατικό καθεαυτό. Τα υπόλοιπα δεν είναι επί του παρόντος.
http://ekeda.blogspot.gr/2013/02/blog-post.html
ΠΡΕΖΑ TV
2-2-2013
Keywords
Τυχαία Θέματα