Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ:ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΩΡΕΣ, ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ…ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ…ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΣΤΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

«Ζεστό» διατηρεί ο πρωθυπουργός το διακύβευμα των αυτοδιοικητικών εκλογών «σταθερότητα ή περιπέτειες» λίγες μόλις ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες. Ο Γ. Παπανδρέου, με συνέντευξή στην εφημερίδα «Τα Νέα», καταλογίζει στην αντιπολίτευση δημαγωγία και λαϊκισμό και καθιστά εκ νέου σαφές ότι πρόθεσή του στην περίπτωση που το αποτέλεσμα των εκλογών συνιστά αποδοκιμασία της κυβερνητικής πολιτικής, είναι η πρόωρη προσφυγή στις εθνικές κάλπες.

"Υπογραμμίζω με κάθε έμφαση, ότι οι πολίτες έχουν την ευκαιρία να δώσουν
μια ξεκάθαρη απάντηση για την πορεία της χώρας: μπροστά με σταθερότητα και αυτονόητες αλλαγές ή πίσω με περιπέτειες;", αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός και διυκερινίζει πως καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις του θα παίξει "το μήνυμα της κάλπης και ιδιαίτερα αυτό της πρώτης Κυριακής για τις περιφέρειες". Σημειώνει, δε, ότι μοναδικό κριτήριο για την τελική του απόφαση θα είναι το αν κινδυνεύει η σταθερότητα της χώρας.

Απαντώντας στην κριτική της Ν.Δ και του Αντώνη
Keywords
Τυχαία Θέματα