ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ: ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΕΙΣ ΣΕ ΝΗΣΙΑ-ΕΞΟΡΙΑ!ΞΕΚΟΥΤΙΑΝΕ ΕΝΤΕΛΩΣ Ο ΝΙΟΝΙΟΣ

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΑΜΩΣΤΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΙΟΝΙΟ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΡΩΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΕΣΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ KΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΜΑΛΑΚΙΝΣΗ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ,ΜΕ ΠΟΙΑ  ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΠΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Σοκ και αντιδράσεις έχει προκαλέσει η «περίεργη» δήλωση του
Διονύση Σαββόπουλου, ο οποίος συμμετείχε στην κοινή εκπομπή με θέμα τη βία που έγινε πριν από λίγο, από ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας, με αφορμή τα επεισόδια των τελευταίων ημερών.

Ο γνωστός τραγουδοποιός πρότεινε να κηρυχθεί η Αθήνα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, τον “καθαρισμό” των κτιρίων της Αθήνας από τοξικομανείς και μετανάστες και τη μεταφορά τους σε αραιοκατοικημένα νησιά, με χαμηλό πληθυσμό και μάλιστα υπό την επίβλεψη του ΟΗΕ. Στην παρατήρηση δε του δημοσιογράφου Α. Τσέκερη ότι τα ξερονήσια δεν είναι η λύση, ο ίδιος απάντησε παραφράζοντας στίχους του, ότι “ήρθε η ώρα να αποφασίσεις αν θα πεθάνεις ή θα ζήσεις”. Τέλος, τόνισε ότι η Αθήνα υποφέρει από την τρομοκρατία και τη βία.

Αυτές του οι δηλώσεις έχουν προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων στο internet και κυρίως από αριστερές πηγές που ισχυρίζονται ότι οι δηλώσεις Σαββόπουλου φέρνουν στο νου μνήμες από… Μακρόνησο

Θυμίζουμε ότι η πρωτοβουλία για κοινή ραδιοφωνική εκπομπή ενημερωτικών και ψυχαγωγικών σταθμών γίνεται για πρώτη φορά και σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Συγκεκριμένα η ΕΡΑ προσέφερε το studio της και ο Flash  το κεντρικό σύνθημα της εκπομπής, το Ράδιο 9 και ο σταθμός Στο Κόκκινο αγκάλιασαν την πρωτοβουλία από την πρώτη στιγμή, ο Real FM και ο Βήμα FM διευκόλυναν τα μέγιστα τη συζήτηση που προηγήθηκε της κοινής απόφασης, όπως και ο ΑΝΤ1, ενώ το ραδιόφωνο της Εκκλησίας της Ελλάδος ανέλαβε την επικοινωνία με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο. Το Δημοτικό Ραδιόφωνο του Πειραιά επίσης συμμετείχε με εκπρόσωπο του, ενώ το ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ δεν πήρε μέρος στη μετάδοση της δίωρης εκπομπής. 

Ακούστε τις δηλώσεις Σαββόπουλου εδώ
ΠΡΕΖΑ TV
18-5-2011
Keywords
Τυχαία Θέματα