ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 40% ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΘΙΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΝΕΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ. ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ .ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.

Αυξήσεις-φωτιά θα ισχύσουν από την ερχόμενη Τρίτη 1η Φεβρουαρίου στα εισιτήρια των αστικών συγκοινωνιών αλλά και στις κάρτες απεριορίστων διαδρομών.

Οι αυξήσεις στα εισιτήρια φτάνουν έως και το 40%, καθώς καθιερώνονται δύο νέοι τύποι. Ο πρώτος θα είναι μίας χρήσης, θα κοστίζει 1,20 ευρώ και θα χρησιμοποιείται για μία και μοναδική απλή
διαδρομή με τα αστικά λεωφορεία, τα τρόλεϊ ή το τραμ.

Το δεύτερο εισιτήριο θα είναι «πολλαπλών χρήσεων», θα κοστίζει 1,40 ευρώ και θα χρησιμοποιείται σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Ωστόσο, οι επιβάτες του μετρό και του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου θα πληρώνουν στο εξής 1,40 ευρώ ακόμα και για μία διαδρομή με τα συγκεκριμένα μέσα. Η χρονική ισχύς του θα είναι 90 λεπτά από την πρώτη επικύρωσή του, όπως γίνεται σήμερα με το ενιαίο εισιτήριο του 1 ευρώ. Εάν η ισχύς του 90λέπτου παρέλθει, ενόσω ο επιβάτης βρίσκεται καθ' οδόν, υποχρεούται να επικυρώσει για δεύτερη φορά το εισιτήριό του.
Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Τυχαία Θέματα