Αυστηρά μέτρα ασφαλείας ενόψει επίσκεψης ομπάμα - παρακολουθειται το συνολο των τηλεπικοινωνιων

Ενοψει της επισκεψης Ομπαμα καταγραφονται και αναλυονται το συνολο των τηλεπικοινωνιων στην Ελλαδα...και απο τις μυστικες υπηρεσιες της Αμερικης.
Τηλεφωνικες συνομιλιες,sms,mms,mails,κλησεις και μηνυματα μεσω δηθεν κρυπτογραφημενων προγραμματων Viber και Whatsapp,VPN συνδεσεις,chats πασης φυσεως ειναι
στο πιατο των αρχων...ενω ταυτοχρονα τα μικροφωνα και οι καμερες απο laptop,tablets,κινητα κ.α εχουν παρει φωτια και καταγραφουν τα παντα ακομη και οταν δεν ειναι σε λειτουργια ή ειναι κλειστα.
Επισης ειναι περιττο να πουμε πως ελεγχεται και διασταυρωνεται ο,τι ανεβαινει στο διαδικτυο,ειδικα σε συγκεκριμενους ιστοτοπους του αντιεξουσιαστικου χωρου.
Παραλληλα σε κοκκινη λιστα εχουν μπει οσοι εχουν μη φιλικα "αισθηματα" προς την Αμερικανικη Κυβερνηση και τον Ομπαμα...ενω κοκκινο πανι ειναι οσοι συμμετεχουν σε διαδηλωσεις και σκοπευουν να κατεβουν και στις συγκεντρωσεις εκεινες τις μερες.
Τα μετρα καταστολης και παρακολουθησης αυτη τη φορα εχουν ξεφυγει,μιας και η τεχνολογια επιτρεπει κυριολεκτικα τα παντα.
Keywords
Τυχαία Θέματα