Αφοπλισμος των ματ και οχι καταργηση τους,το σχεδιο τσιπρα για την αστυνομια #asktsipras #ekloges2015

ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΜΕΣΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ,ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ,ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΝΟΜΟ,ΕΝΩ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΟΘΕΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ.
ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.
ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ.

ΜΑΚΡΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-ΕΙΠΕ ΤΑ ΟΣΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ...ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ....
Καμία αύξηση στους φορολογικούς συντελεστές των επιχειρήσεων, αναπτυξιακές κοινοπραξίες με επιχειρηματικούς ομίλους και κράτη,ενεργητικό
ρόλο της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ και σεβασμό στο θεσμικό πλαίσιο το ΝΑΤΟϊκό, αλλά και το ευρωενωσιακό, ήταν οι βασικοί άξονες της συνέντευξης που παραχώρησε χτες ο Αλ. Τσίπρας διαδικτυακά, απαντώντας σε ερωτήσεις χρηστών του Twitter. Παράλληλα, στις ερωτήσεις για το αν και πότε θα γίνουν παρεμβάσεις ανακούφισης του λαού σε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν σε ανεργία, υγεία, παιδεία κ.ά., ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι δεν έχει μαγικό ραβδί και πως, εάν και εφόσον ρυθμιστεί το χρέος, θα προχωρήσουν ορισμένες παρεμβάσεις!
Με τη σειρά που του τέθηκαν οι ερωτήσεις, ο Αλ. Τσίπρας διαβεβαίωσε τις επιχειρήσεις ότι «δε θα αυξήσουμε τους φορολογικούς συντελεστές» και υποσχέθηκε σε επενδυτές «σταθερό φορολογικό σύστημα».
Keywords
Τυχαία Θέματα