O οχι και τοσο νεοφιλελευθερα γραφικος κ. γραφακος

Ο πρώην δήμαρχος Μελισσίων και νυν Γενικός Γραμματέας του Δήμου Μεταμόρφωσης Μανώλης Γραφάκος με άρθρο στο capital.gr καταθέτει επτά τολμηρές – όπως ο ίδιος τις χαρακτηρίζει - αλλαγές για το ανθρώπινο δυναμικό του δημοσίου.

Διαβάζοντας τις περίπου 800 λέξεις δεν εκπλήσσεται κανείς, δεν είναι καινούρια επιχειρήματα στη δημόσια σφαίρα. Από την κατάργηση της μονιμότητας μέχρι την κατάργηση των υπηρεσιακών συμβουλίων και την θεσμοθέτηση του διευθυντικού
δικαιώματος, ένας νεοφιλελευθερισμός αυτοματισμός δρόμος.

Ο κ. Γραφάκος επιλέγει τις ιδιότητες με τις οποίες υπογράφει το άρθρο του. “Πρώην Δήμαρχος και νυν Γενικός Γραμματέας Δήμου” αν διαβάσει κανείς σου λέει “ειδικός είναι ο άνθρωπος, τα ξέρει αυτά τα θέματα”. Αποκρύπτει όμως τη βασική πολιτική ιδιότητα. Μπορεί να ντρέπεται γι' αυτή ή να του αρέσει το ψάρεμα στα θολά νερά του κοινωνικού αυτοματισμού, αλλά ο κ. Μανώλης Γραφάκος είναι ο Αναπληρωτής Γραμματέας Προγράμματος της ΝΔ. Ένας από τους ανθρώπους με υψηλή θέση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εκεί που συντάσσεται το κυβερνητικό πρόγραμμα με μια ιδιαίτερη αναφυλαξία στην έννοια του δημόσιου τομέα, όπως προκύπτει και από το συγκεκριμένο κείμενο.
Keywords
Τυχαία Θέματα