Documento: διαφθορα 5 αστερων απο την ελενη ραικου

Πέντε υποθέσεις που συνδέουν την εισαγγελέα Ελένη Ράικου με τον Θωμά Λιακουνάκο, τον Γιάννο Παπαντωνίου, τον Ανδρέα Βγενόπουλο, τη Σταυρούλα Στουρνάρα και το σκάνδαλο Koriopolis, αφήνοντας «σημάδια» διαφθοράς αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα Documento.

Η εφημερίδα σε άρθρο της που επιγράφεται «Διαφθορά 5 αστέρων» δημοσιεύει καταρχάς ένα μήνυμα που είχε στείλει ο Θωμάς Λιακουνάκος σε μάρτυρα της υπόθεσης για τα εξοπλιστικά,
στο οποίο ο κατηγορούμενος φαίνεται να δίνει οδηγίες , ενορχηστρώνοντας τις κινήσεις της εισαγγελίας. Πιο συγκεκριμένα, από τον Απρίλιο του 2014 ο Λιακουνάκος προετοιμάζει έναν μάρτυρα για επικείμενη κατάθεση στον εισαγγελέα. Η συνάντηση δεν γίνεται. Στις 10 Ιουνίου του 2014, ο Λιακουνάκος στέλνει ξανά sms στον Πήτερ Κόλεριτζ, τον άνθρωπο που διαχειριζόταν τις offshore μέσω των οποίων ο πρώτος κινούσε το χρήμα που φέρεται να χρησιμοποιούσε για δωροδοκίες, και και τον ενημερώνει για μία επικείμενη συνάντηση με Έλληνα εισαγγελέα προκειμένου να «κλείσει» το θέμα, σαν να κλείνει ο ίδιος το ραντεβού.
Keywords
Τυχαία Θέματα