Ζορίστηκαν με τον Κυριάκο κι άρχισαν τις προβοκάτσιες

«Αποκάλυψη. Να γιατί γύρισε ο Μητσοτάκης από τις διακοπές του. Δεν ήταν οι φωτιές που τον ανάγκασαν να επιστρέψει στην Αθήνα. Αλλά γιατί αυτή την ώρα τρώει στο σπίτι του Σαμαρά μαζί με τον Στουρνάρα και τονWatsa».

Και κάπως έτσι στήνεται ένα ωραίο στόρι από ιστοσελίδες όπου αρέσκονται στη μετάδοση ψεύτικων ειδήσεων, όπως ψεύτικος είναι και ο πολιτικός προστάτης

τους. Και προσέξτε πόσο εύκολα «καθαρίζουν» με τους αντιπάλους τους.

Ο Κυριάκος είναι ανάλγητος και δεν γύρισε γιατί καιγόταν η Αθήνα, αλλά για να φάει με πολιτικούς και τραπεζίτες.

Ο Σαμαράς που στήνει στο σπίτι του μυστικά γεύματα είναι δολοπλόκος.

Ο Στουρνάρας… διαχρονική αξία γιατί πρέπει η πολιτική να συνδυαστεί με κάποιον οικονομικό παράγοντα και δη τραπεζίτη και να στηθεί το μεγάλο ψέμα.

Και βεβαίως οWatsa, ο ζάμπλουτος επιχειρηματίας, επικεφαλής τηςFairfax. Γιατί χωρίς ένα ξένοfundνα είναι στο μυστικό δείπνο και να σχεδιάζει πώς θα… λεηλατήσει την Ελλάδα, τι σόι συνωμοσία θα ήταν;

Όλοι μαζί αυτοί είναι διαπλεκόμενοι και ρίχνονται βορά σε μια αρκετά μεγάλη μερίδα ψεκασμένων που πιστεύει ό,τι διαβάζει, ακόμη κι αν αυτό είναι τερατώδες ψέμα. Ακόμη κι αν ο Μητσοτάκης πράγματι γύρισε για τις φωτιές. Ακόμη και αν ο Σαμαράς δεν θα κάτσει να σκάσει στην Αθήνα για να… μαγειρεύει διαπλοκές. Ακόμη κι αν ο Στουρνάρας κάνει απλωτές στα νερά της Σύρου ή αν οWatsaβρίσκεται σε κάποιο σημείο του πλανήτη το οποίο και αγνοούμε.

Κάπως έτσι και το πολιτικό τους αφεντικό κάνει καριέρα. Με θεωρίες συνωμοσίας, ψεκασμούς με πολλές δόσεις φαντασίας, αρλούμπες που γίνονται ειδήσεις στο χαοτικό διαδίκτυο. Συνεχίστε έτσι παιδιά, συνεχίστε τις αποκαλύψεις, άλλωστε γελάει ο κόσμος με τα ψέματά σας. Οι μέρες της αφθονίας σας είναι μετρημένες.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα