Υπάλληλος του ΣΔΟΕ η γυναίκα που δολοφονήθηκε στο Β’ Νεκροταφείο

Στις υποθέσεις που χειριζόταν το παιδί του, στο πλαίσιο της εργασίας της στο δικαστικό σώμα του ΣΔΟΕ, εντοπίζει το κίνητρο της χθεσινής δολοφονίας στο Β' Νεκροταφείο στα Πατήσια, ο πατέρας της άτυχης 32χρονης.

"Να βγει το ΣΔΟΕ και να πει τι υποθέσεις είχε το κορίτσι στα χέρια του", ζήτησε ο πατέρας της 32χρονης μιλώντας το πρωί σε ελληνικά κανάλια.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι η 32χρονη του είχε αποκαλύψει πως ήταν επιφορτισμένη

με τη λίστα Λαγκάρντ και άλλες 4-5 λίστες.

Όπως είπε ο ίδιος, η κόρη του ήταν στο Δικαστικό Τμήμα του ΣΔΟΕ, ωστόσο, δεν γνωρίζει εάν λόγω της επαγγελματικής της ιδιότητας και της εργασίας της με υποθέσεις του ΣΔΟΕ δεχόταν κάποιες απειλές.

"Ήταν πληρωμένος δολοφόνος", εκτίμησε ο ίδιος.

Όπως είπε, δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν ο δολοφόνος κυνήγησε την κοπέλα απέξω μέσα στο νεκροταφείο, ούτε πώς διέφυγε μετά, αλλά, τόνισε, πρόκειται για ένα πολυσύχναστο σημείο, σε ώρα με μεγάλη κίνηση και άρα δεν δικαιολογείται κανένα "σκοτεινό σημείο" στην υπόθεση.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Αστυνομίας, ο δολοφόνος άρχισε να χτυπά την άτυχη γυναίκα με μαχαίρι σε απόσταση από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή.



Πιτσιλής: Στη διάθεση των Αρχών οι υπηρεσίες του ΣΔΟΕ

Σε ανακοίνωσή του ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, ενημέρωσε ότι οι υπηρεσίες του ΣΔΟΕ βρίσκονται στην διάθεση των διωκτικών αρχών.

"Είμαστε συγκλονισμένοι από τη βάναυση δολοφονία της υπαλλήλου μας, Θεοδώρας Ζέμπερη, στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών. Επικοινώνησα εχθές το βράδυ, αμέσως μόλις πληροφορήθηκα το τραγικό περιστατικό, με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και του ανέφερα ότι οι υπηρεσίες μας είναι στη διάθεση των διωκτικών αρχών της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να παράσχουν κάθε πληροφορία, που θα μπορούσε να βοηθήσει στη διαλεύκανση του στυγερού αυτού εγκλήματος. Βαθύτατα συλλυπητήρια, εκ μέρους όλου του προσωπικού της Α.Α.Δ.Ε., στην οικογένεια και τους οικείους της αδικοχαμένης συναδέλφου μας".

Αστυνομία: Δεν σχετίζεται με υπόθεση του ΣΔΟΕ

"Εως αυτή την ώρα, τουλάχιστον, δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη ότι η δολοφονία της 32χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε στο Β΄ Νεκτροταφείο, σχετίζεται με το γεγονός ότι ήταν ελεγκτής στο ΣΔΟΕ".

Αυτό αναφέρουν πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, σχετικά με την υπόθεση της ανθρωποκτονίας στα Άνω Πατήσια.

"Ολα τα άλλα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή, ως προς τα αίτια της ανθρωποκτονίας" πρόσθεσαν οι ίδιες αστυνομικές πηγές, ενώ οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τη διαλεύκανση της υπόθεσης είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Η 32χρονη έχει δεχθεί τρεις ή τέσσερις μαχαιριές, ενώ το πόρισμα του ιατροδικαστή, που αναμένεται σήμερα, πρόκειται να "ρίξει φως" στην υπόθεση. Όπως φαίνεται, η γυναίκα, μετά τις μαχαιριές που δέχθηκε, σύρθηκε για λίγα μέτρα στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τον δράστη, αλλά την πρόλαβε και την μαχαίρωσε πάλι.

Σημειώνεται ότι η 32χρονη είχε πάει στο Β' Νεκροταφείο για να ανάψει το καντήλι σε τάφο φιλικού της προσώπου.

capital.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα