Βρώμικη επίθεση στον Κυριάκο από «Δεξιούληδες» κι «Αριστερούληδες»...

Αποκλειστικό: «Πέφτει ο Κυριάκος. Δεν θα προλάβει να πάει σε εκλογές. Θα τον ρίξει… ο Δένδιας».

Κάπως έτσι περιγράφεται η επικαιρότητα από τα μέσα που γλείφουν τον Τσίπρα από το πρωί ως το βράδυ. Εφημερίδες και sites της αριστερής… διανόησης και της αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας αποφάσισαν να μην ασχοληθούν με το Eurogroup, με το νέο μνημόνιο

που έρχεται σε ένα χρόνο, με τη διαχειριστική και διαπραγματευτική ανικανότητα της κυβέρνησης.

Ναι, δεν υπάρχουν όλα αυτά, το μόνο που υπάρχει είναι ο εμφύλιος πόλεμος στη ΝΔ. Και ναι, είναι καζάνι που βράζει η Κ.Ο. του κόμματος για όλα όσα συμβαίνουν. Η εφημερίδα του Βαξεβάνη, η Αυγή, το Παρόν, ορισμένα ανυπόληπτα συριζαϊικα sites, αίφνης έβγαλαν αποκλειστικό.

«Τελειώνει ο Μητσοτάκης, οι δελφίνοι ετοιμάζονται». Ή μάλλον ένας δελφίνος, ο Δένδιας. Τι άλλο θα ακούσουν τ’ αυτιά μας και θα δουν τα μάτια μας. Η πλάκα είναι ότι ο Δένδιας διατηρεί άριστες σχέσεις με την ηγεσία της ΝΔ, αλλά φαίνεται ότι οι φωστήρες της αριστερής προπαγάνδας δεν μπήκαν καν στον κόπο να το διασταυρώσουν προτού εκτοξεύσουν τη λάσπη τους.

Όχι, ο εξευτελισμός έχει και παρακάτω. Σιγά να μην έμενε… άλαλος ο «νεοδημοκράτης» Αντώναρος. Ο οποίος μας «απαντά» για το άρθρο μας που λέμε ότι η μόνη λύση είναι η παραίτηση Παυλόπουλου.

Γράφει ο άτυπος, πλέον, εκπρόσωπος του Καραμανλή:

«Νατοι πάλι! Τα γνωστα και μη εξαιρετέα ακροδεξιά σαπροφυτα (αυτοί που φαίνονται και οι αλλοι στο παρασκήνιο που -- δήθεν - δεν φαινονται) ξαναβάζουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο στόχαστρο.

Θα μου πείτε ποιος έχασε τη ντροπή για να τη βρουν δαύτοι; Εδώ δεν είχαν διστάσει να τα βάλουν με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή μέχρι που τους έδειξε -- στη κυριολεξία -- την πόρτα.

Ας τους να τσιτσιρίζονται και να τρώνε σκόνη εκει που τους έστειλε ο κόσμος με το αλάθητο κριτήριό του. Στην πολιτική λήθη.

Ο Πρόεδρος Παυλόπουλος κάνει εξαιρετικά τη δουλειά του. Και θα συνεχίζει να την κάνει όπως ξέρει. Για την πατρίδα».

Ιδού λοιπόν η συμπαιγνία για να παραμείνει στην εξουσία ο Τσίπρας, η παρέα του Μαξίμου και οι δήθεν δεξιοί που κοιτάνε μόνο την πάρτη τους.

Ο «ανύπαρκτος» που λέει ότι ο Πρόεδρος κάνει καλά τη δουλειά του. Και οι «ανύπαρκτοι» που «αποκάλυψαν» ότι… έρχεται ο σωτήρας της παράταξης Δένδιας να «σαρώσει» την αριστερά. Όχι, ο Κυριάκος δεν θα προλάβει τις εκλογές. Έρχονται οι Καραμανλικοί να σώσουν την παράταξη από τους… ακροδεξιούς. Έτσι μπράβο «δεξιόπουλα», οσφυοκάμπτες του Καραμανλή και ξεσκονιστίρια του Αλέξη. Συνεχίστε τον ολισθηρό σας δρόμο. Δώστε αβάντα στον Τσίπρα να κάτσει άλλα έξι χρόνια στην εξουσία για να μοιράζεστε μαζί του την εξουσία.

Τελεία και παύλα. Στη Νέα Δημοκρατία σοβεί «πόλεμος» ή μάλλον επίθεση από τύπους που δεν πρόσφεραν ποτέ τους στην παράταξη. Αντί να ασχοληθούν με την καταστροφική διαπραγμάτευση του Τσίπρα βάζουν φωτιά στον Μητσοτάκη.

Άξιος ο μισθός τους.

Αν θέλει ο Κυριάκος να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στη ΝΔ και να διώξει την άθλια κυβέρνηση το πρώτο που έχει να κάνει είναι να εξαλείψει τον καρκίνο στο κόμμα. Να κουρέψει τα σαπρόφυτα του νεοκαραμανλισμού και να καθαρίσει το κόμμα τώρα που μπορεί. Δεν το έκανε ο Σαμαράς και τον έφαγαν οι διάφοροι ανυπόληπτοι τουρίστες. Ας μη γίνει το λάθος ξανά.

Να καθαρίσει η ήρα από το στάρι και ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Ίσως να βρουν και οι καραμανλικοί μια ζεστή γωνιά στην Κουμουνδούρου. Μαζί με τα τελειωμένα αλλά πάντα βολεμένα στελέχη της Πασοκαρίας.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα