Τρέμε Αλέξη, έρχεται ο Σάκης!!!

Μετά την Άντζελα Γκερέκου ο Σάκης Ρουβάς ετοιμάζεται να εκπροσωπήσει τον Κερκυραϊκό λαό. Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες έχει «κλειδώσει» η υποψηφιότητα του Σ. Ρουβά για την Κέρκυρα!

Ο γνωστός τραγουδιστής που έχει φανατικούς οπαδούς (ρουβίτσες, κ.α.) αποφάσισε να εμπλακεί με την πολιτική και συζήτησε το θέμα πριν πολύ καιρό με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που του έδωσε πολύ ευχάριστα το πράσινο φως να κατέβει

στον εκλογικό στίβο.

Ο Σ. Ρουβάς είχε συζητήσει το θέμα και με τον Δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη που είχε και ένθερμο χαιρετισμό και συζήτηση με τον πρόεδρο της Ν.Δ. στο περιθώριο του συνεδρίου της ΚΕΔΕ στη Θεσσαλονίκη.

Φαίνεται όμως, όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές, ότι ρόλο έπαιξε για να θέσει υποψηφιότητα ο Σ. Ρουβάς για την Κέρκυρα και ο πολιτικός φίλος του Κυρ. Μητσοτάκη, ο πρώην βουλευτής Νίκος Γεωργιάδης που εκλεγόταν στο νησί την περίοδο 2004-2007.

Η εξέλιξη αυτή έχει ενοχλήσει και εξοργίσει, όπως λέγεται, τον Στέφανο Γκίκα, πολιτευτή και στενό πολιτικό φίλο του πρώην προέδρου της Ν.Δ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη και το μόνο που τον ηρεμεί είναι η προοπτική της γαλάζιας αυτοδυναμίας και οι πολλές πιθανότητες να εκλεγούν δυο στην Κέρκυρα με το γαλάζιο ψηφοδέλτιο!

Μ.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα