Τραγωδία με τουλάχιστον 14 νεκρούς από την θεομηνία στη Δυτική Αττική

Τραγωδία εξελίσσεται από το πρωί στις περιοχές Μάνδρα, Μέγαρα και Νέα Πέραμος της Δυτικής Αττικής όπου η κακοκαιρία στοίχισε τη ζωή σε δεκατέσσερις ανθρώπους. Πηγές της Πολιτικής Προστασίας που μίλησαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ εκφράζουν φόβους και για άλλα θύματα, καθώς αρκετοί είναι οι εγκλωβισμένοι και οι αγνοούμενοι.

Δέκα τραυματίες από τις πλημμύρες μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο Νοσοκομείο, το οποίο έχει τεθεί σε πλήρη ετοιμότητα μετά από σχετική εντολή του υπουργού

Υγείας Ανδρέα Ξανθού. Μία γυναίκα νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ), μία έχει λάβει εξιτήριο και οι υπόλοιποι οκτώ παραμένουν στο νοσοκομείο, αλλά η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα

Ευθύνες προς κάθε κατεύθυνση θα αναζητήσει με κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα που διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, για τις πρωτοφανείς καταστροφές στη Δυτική Αττική.

Ο Ηλίας Ζαγοραίος έδωσε μάλιστα εντολή να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία εάν διαπιστωθεί πως έχουν διαπραχθεί αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα. Θα ερευνηθεί αν έχουν τελεστεί μεταξύ άλλων αδικήματα που συνδέονται με πολεοδομικές παραβάσεις.

13 νεκροί και 14 τραυματίες στο Θριάσιο Νοσοκομείο

Πέντε γυναίκες είναι μεταξύ των 13 νεκρών που έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ελευσίνας "Θριάσιο" σύμφωνα με τον διοικητή του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) του υπουργείου Υγείας Νίκος Παπαευσταθίου.

Στο "Θριάσιο" όπου βρίσκεται ο διοικητής του ΕΚΕΠΥ, έχουν διακομιστεί επίσης 14 τραυματίες από τη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε τα Μέγαρα και την Μάνδρα Αττικής. Μία γυναίκα νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Νοσοκομείου και οι υπόλοιποι παραμένουν για νοσηλεία, ωστόσο η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει καμία ανησυχία. Οι έρευνες σύμφωνα με τον κ. Παπαευσταθίου, βρίσκονται σε εξέλιξη.

M. Μπαλαούρας: Φταίει η κλιματική αλλαγή

Στην κλιματική αλλαγή απέδωσε ο κ. Μάκης Μπαλαούρας τα όσα τραγικά συνέβησαν στην Μάνδρα εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης, ενώ νωρίτερα από πλευράς ΚΚΕ ο κ. Χρ. Κατσιώτης έκανε λόγο για εγκληματικές και τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης.

"Σήμερα υπάρχει κλιματική αλλαγή και ευθύνεται όχι μόνο για την Μάνδρα αλλά για όλο τον κόσμο. Είναι άδικο να λέει το ΚΚΕ ότι φταίμε εμείς", είπε ο κ. Μπαλαούρας.

"Σήμερα πενθούμε δυστυχώς, τα συμπεράσματα θα βγουν στην πορεία" απάντησε η κ. Καφαντάρη προσπαθώντας να ηρεμήσει τα πνεύματα.


Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, μεταξύ των θυμάτων είναι:

- Γυναίκα, ηλικίας 75-80 ετών που ανασύρθηκε από οικία επί της οδού Κοροπούλη στη Μάνδρα.

- Ηλικιωμένος άνδρας που εντοπίστηκε πνιγμένος στο σπίτι του, που είχε πλημμυρίσει, στην οδό Αγαμέμνονος.

- Άνδρας ηλικίας περίπου 65 ετών, ο οποίος βρέθηκε σε προαύλιο χώρο, στην οδό Λεωνίδα Στάμου.

-νεκρός είναι ένας άνδρας που αναζητείτο από το πρωί και ανασύρθηκε από υπόγειο οικίας, στη συμβολή των οδών Παπαδιαμάντη και Ομήρου, και μία γυναίκα, η οποία εντοπίστηκε σε εξωτερικό χώρο επιχείρησης, στη συμβολή Αγίας Αικατερίνης και Ρόκα.

- Άνδρας 50 ετών που εντοπίστηκε νεκρός στην Εθνική οδό Αθηνών - Θηβών σε αύλειο χώρο οικείας.

-Άνδρας ηλικίας 30-35 ετών, εντοπίστηκε σε εξωτερικό χώρο στο 5ο-6ο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδού Μάνδρας-Θηβών.

-Oι σοροί δύο ατόμων, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, εντοπίστηκαν στις θαλάσσιες περιοχές Ελευσίνας και ΕΛΠΕ Ασπροπύργου. Εκτιμάται ότι πρόκειται για δύο άτομα που είχαν δηλωθεί ως αγνοούμενοι, μετά τη σφοδρή πρωινή νεροποντή στη Νέα Πέραμο.

Οι σοροί εντοπίστηκαν από κυβερνήτη λάντζας και ειδοποιήθηκε άμεσα το Λιμενικό Σώμα. Στις θαλάσσιες περιοχές έσπευσαν άμεσα πλωτά του Λιμενικού αλλά και στελέχη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών, προκειμένου να τις περισυνελέξουν. Παράλληλα, σκάφη του ΛΣ πραγματοποιούν περιπολίες από το πρωί στη θαλάσσια περιοχή κοντά στη Νέα Πέραμο, προκειμένου να επέμβουν εάν χρειαστεί.


Την οδύνη του για θύματα της θεομηνίας εξέφρασε ο Πρ. Παυλόπουλος

Την οδύνη του για θύματα της θεομηνίας, που έπληξε την Δυτική Αττική και την αμέριστη συμπαράστασή του στους κατοίκους της περιοχής εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Προεδρίας, ο κ. Παυλόπουλος, από τις πρωινές ώρες, ενημερώνεται συνεχώς για την εξέλιξη της κατάστασης από την περιφερειάρχη κ. Ρένα Δούρου.

Την βαθιά του θλίψη για τα θύματα εξέφρασε ο πρωθυπουργός

Την βαθιά του θλίψη για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους από την καταστροφική καταιγίδα στη Μάνδρα Αττικής εξέφρασε ο πρωθυπουργός με ανάρτησή του στο Twitter.

Όπως αναφέρει, έδωσε "εντολή να μεταβεί στο σημείο κυβερνητικό κλιμάκιο προκειμένου να συντονίσει με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τις επιχειρήσεις για την άμεση αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων και την αποκατάσταση των ζημιών από τη φυσική καταστροφή".

Νωρίτερα, είχε επικοινωνία με τον υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη και τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα όπου ενημερώθηκε για την κατάσταση στη Μάνδρα Αττικής και την πορεία των επιχειρήσεων.

Στον τόπο της τραγωδίας στη Μάνδρα και στις γύρω περιοχές μετέβησαν ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας και ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος αντιστράτηγος Βασίλης Καπέλιος.

Μητσοτάκης: Ανείπωτη τραγωδία αυτό που συμβαίνει στη Μάνδρα

"Αυτό που συμβαίνει στη Μάνδρα είναι μια ανείπωτη τραγωδία", αναφέρει σε δήλωση του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και προσθέτει:

"Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για τις καταστροφές, τις απώλειες περιουσιών και πάνω απ’ όλα για τους συνανθρώπους μας που χάθηκαν.

Η Πολιτεία πρέπει να σταθεί στο πλευρό των κατοίκων και να τους παράσχει το ταχύτερο δυνατόν κάθε δυνατή στήριξη".

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μετέβη στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής, συνοδευόμενος από τον Τομεάρχη Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή μετά τις καταστροφικές πλημμύρες.

Φ. Γεννηματά: Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για ευθύνες

Οδύνη για τη τραγωδία που προκάλεσαν οι καταστροφικές πλημμύρες στη Δυτική Αττική εκφράζει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα.

"Είναι μία τραγωδία. Εκφράζουμε την οδύνη μας & στεκόμαστε στο πλευρό των οικογενειών των θυμάτων. Δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε για ευθύνες. Η Πολιτεία οφείλει να αξιοποιήσει ό,τι μέσο διαθέτει για να βοηθήσει τους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν" τονίζει η κ. Γεννηματά.

Κικίλιας: Tραγικά όσα συμβαίνουν

"Είναι αδιανόητα τραγικά όσα συμβαίνουν στη Μάνδρα, τη Ν. Πέραμο, τα Μέγαρα", έγραψε στο Twitter ο τομεάρχης Άμυνας της Ν.Δ, Βασίλης Κικίλιας.

"Οι σκέψεις μας στις οικογένειες των νεκρών και η ευχή μας να μην υπάρξουν άλλοι.Είμαι σίγουρος πως οι γυναίκες και οι άνδρες της Πυροσβεστικής κάνουν τα πάντα για αυτό, με αυταπάρνηση".

Ολοκληρωτική καταστροφή στη Μάνδρα - αποκλεισμένη η Δήμαρχος

Ολοκληρωτική είναι η καταστροφή στον Δήμο Μάνδρας, όπως δήλωσε η δήμαρχος της περιοχής, Ιωάννα Κριεκούκη, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ, "Πρακτορείο 104,9 FM".

Η κ. Κριεκούκη ανέφερε ότι "κάτοικοι είναι εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους, το νερό έχει φθάσει το ένα μέτρο μέσα στις κατοικίες, έχει κοπεί το ρεύμα και το νερό στην περιοχή, έχουν παρασυρθεί ακόμη και μεγάλα οχήματα όπως βυτιοφόρα".

"Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο σε όλη την Μάνδρα, που θρηνεί για τους χαμένους συμπολίτες της" δήλωσε συντετριμμένη η δήμαρχος, που είναι και η ίδια εγκλωβισμένη στην κατοικία της. Μάλιστα νωρίτερα γείτονες έσωσαν την ίδια της τη μητέρα.

Βοήθεια από το δήμο Αθηναίων και την Κεντρική Ένωση Δήμων Αττικής

Βοήθεια στους δήμους της Δυτικής Αττικής που επλήγησαν από την πλημμύρα αποστέλλουν ο δήμος Αθηναίων και η Κεντρική Ένωση Δήμων Αττικής. Ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης εξέφρασε τα συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή του, στις οικογένειες των θυμάτων, ενώ με εντολή του ήδη φορτηγά οχήματα του δήμου πηγαίνουν στην πληγείσα περιοχή για να συμβάλλουν στις προσπάθειες που καταβάλλουν οι τοπικές αρχές.

Παράλληλα, ο πρόεδρός της και δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, έχει αποστείλει στην περιοχή όχημα πολλαπλών χρήσεων με μονάδα άντλησης υδάτων του δήμου του, ενώ έχει μεταβεί επί τόπου και κλιμάκιο της ομάδας Πολιτικής Προστασίας του.

Αντίστοιχη υλικοτεχνική βοήθεια έχει αποσταλεί και από τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης του Πεντελικού Όρους (ΣΠΑΠ). Επίσης, έχει τεθεί σε ετοιμότητα η Επιτροπή Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ, για να συντονίσει την αποστολή όποιας επιπλέον βοήθειας της ζητηθεί. Ο κ. Πατούλης θα επισκεφθεί τις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές αργότερα απόψε, επιστρέφοντας εσπευσμένα από τη Λευκωσία, όπου παρέστη στην Τακτική Συνέλευση της Ένωσης Δήμων Κύπρου.

Έτοιμη να προσφέρει βοήθεια η Κύπρος

Την ετοιμότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας να προσφέρει την όποια ανθρωπιστική ή άλλη βοήθεια ζητηθεί, εξέφρασε ο Πρόεδρος Ν. Αναστασιάδης, προς τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είχε το μεσημέρι τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό της Ελλάδος, κατά τη διάρκεια της οποίας ενημερώθηκε για τις συνέπειες των πλημμυρών, που πλήττουν την χώρα.

Ο κ. Αναστασιάδης εξέφρασε προς τον Έλληνα πρωθυπουργό τα βαθιά συλλυπητήριά του για την απώλεια ζωών, καθώς και την συμπαράσταση του κυπριακού λαού προς τον ελληνικό λαό.

Μέτρα ανακούφισης ζητά η ΕΣΕΕ

Την λήψη άμεσων μέτρων ζητάει η ΕΣΕΕ για την ανακούφιση νοικοκυριών και επιχειρήσεων που επλήγησαν από την θεομηνία στην Δυτική Αττική και στην Σύμη.

H Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας απέστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, όσο και στα αρμόδια υπουργεία Οικονομικών, Οικονομίας, Ανάπτυξης στην οποία υπογραμμίζει ότι πολλές από τις επιχειρήσεις έχουν ήδη χάσει την εξοπλισμό τους και θα βρεθούν αντιμέτωπες με σημαντικά έξοδα που δεν είχαν προϋπολογίσει. Παράλληλα, η αναμενόμενη καθίζηση της κίνησης των τοπικών αγορών, σε συνδυασμό με τις καταστροφές των δημόσιων και ιδιωτικών υποδομών, θα θέσουν σε αμφιβολία ακόμη και την συνέχιση της λειτουργίας πολλών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται τοπικά.

Συνεχίζεται η κακοκαιρία

Μιλώντας επίσης στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο διευθυντής της ΕΜΥ, Αντώνης Λάλος, είπε ότι "η κακοκαιρία θα συνεχιστεί στην περιοχή, αλλά και στην ηπειρωτική χώρα τις επόμενες τρεις μέρες και τα προβλήματα θα είναι έντονα σε περιοχές που επλήγησαν από τις πυρκαγιές το καλοκαίρι".

Αύριο αναμένονται βροχές και καταιγίδες στην Αττική και σε όλη την υπόλοιπη χώρα και τη Μακεδονία και τα φαινόμενα θα εξασθενίσουν από την Κυριακή το πρωί και θα περιοριστούν στα νησιά.

Πρωτοφανείς καταστροφές και σε Νέα Πέραμο, Μέγαρα

Μεγάλες καταστροφές έχουν προκληθεί, εκτός από τη Μάνδρα στη Νέα Πέραμο και την ευρύτερη περιοχή των Μεγάρων. Τα ορμητικά νερά που κατεβαίνουν από το βουνό έχουν κόψει δρόμους, γκρέμισαν μάντρες σπιτιών, παρέσυραν αυτοκίνητα και έχουν πλημμυρίσει σπίτια και καταστήματα.


Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα σωστικά συνεργεία προσπαθούσαν από το πρωί να απεγκλωβίσουν άτομα που είχαν παγιδευτεί στα σπίτια τους. Ολόκληρη η περιοχή έχει καλυφθεί από φερτά υλικά που έχουν κατέβει από το βουνό, κάτι που δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Μάνδρα, Νέα Πέραμος και Μαγούλα

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν οι περιοχές Μάνδρας, Νέας Περάμου και Μαγούλας, έπειτα από πρόταση της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής.

Ήδη, με πρωινή απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, Γιάννη Βασιλείου, παρέμειναν κλειστά σήμερα τα σχολεία Μάνδρας, Μαγούλας και Νέας Περάμου των φήμων Μάνδρας - Ειδυλλίας, Ελευσίνας, και Μεγάρων.



Οι υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας και οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής, όπως ενημέρωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ η επικεφαλής της διεύθυνσης Γιάννα Τσούπρα, διενεργούν ήδη αυτοψίες. Παράλληλα, με σωστικά συνεργεία συνδράμουν στο έργο της Πυροσβεστικής η οποία από νωρίς το πρωί δέχεται εκατοντάδες κλίσεις ενώ σκαπτικά μηχανήματα ενεργούν για τον καθαρισμό των δρόμων από φερτά υλικά. Ιδιαίτερα προβλήματα παρουσιάζουν οι πλημμυρισμένοι δρόμοι στις περιοχές του Δήμου Μάνδρας - Ειδυλλίας και ειδικότερα στην περιοχή Αγία Σωτήρα.

Ήδη μετά την πρώτη εικόνα στα γραφεία της ΠΕ Δυτ. Αττικής πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας για την εκτίμηση και τον προγραμματισμό των δράσεων.

Από τις 10 το πρωί, συνεργεία διάσωσης με τη χρήση και θαλάσσιων μέσων ενεργούσαν, υπό την εποπτεία του διοικητή Αττικής της Π.Υ Κων. Γιόβα, για την ανεύρεση "αγνοούμενης" σύμφωνα με αρχικές πληροφορίες γυναίκας από τη Μάνδρα.

Νωρίτερα απεγκλώβισαν εργαζόμενους από το εργοστάσιο της Johnson & Johnson στη Μάνδρα όταν ο τοίχος του εργοστασίου στην αποθήκη υποχώρησε από τα ορμητικά νερά, ενώ το νερό έξω από τη Σχολή Πυροβολικού έχει φτάσει το 1,5 μέτρο".

"Σαν κοίτη ποταμού" την περιέγραψαν διερχόμενοι οδηγοί ενώ ο εκτελεστκός γραμματέας του δήμου Μάνδρας Ειδηλλίας, Στάθης Ραγκούσης, κάνει λόγο για "βιβλική καταστροφή", καθώς η στάθμη του νερού "παραμένει σταθερή στα 3 μέτρα ύψος, αρκετές ώρες μετά την καταιγίδα.



Από την ορμητικότητα των χειμάρρων του όρους Πατέρα, που έπληξε η "συσπειρωμένη μανία των καταιγίδων" στο σημείο, όπως περιέγραψε την εικόνα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο διευθυντής της ΕΜΥ Αντώνης Λάλος, ποτάμια, τόνοι νερού και λάσπης κύλισαν στις παρυφές, παρασύροντας και γκρεμίζοντας μάντρες, ενώ πλημμύρισαν καλλιέργειες σπίτια και καταστήματα.

Πλημμύρισε η παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών - Κορίνθου

Εν τω μεταξύ σε ποτάμι μετατράπηκε η παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών-Κορίνθου στη Νέα Πέραμο, από τις 7 το πρωί, λόγω ισχυρής βροχόπτωσης, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν πολλοί οδηγοί μέσα στα αυτοκίνητά τους.

Ανάλογα προβλήματα παρατηρήθηκαν και στη Νέα Εθνική Οδό.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά εθνική, στο 39 χιλιόμετρο, από Νέα Πέραμο προς Μέγαρα, ενώ στην νέα εθνική η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Κόρινθο, στο 32 χιλιόμετρο, πραγματοποιούνταν μόνο από τη δεξιά και τη μεσαία λωρίδα.

Πάνω από 340 κλήσεις έλαβε η Πυροσβεστική

Περισσότερες από 340 κλήσεις για παροχή βοήθειας και αντλήσεις υδάτων, στις περιοχές της Μάνδρας, της Νέας Περάμου και των Μεγάρων, που έχουν πληγεί από τις πλημμύρες, έχει δεχθεί έως τώρα η Πυροσβεστική.

Έκκληση στους οδηγούς, εάν έχουν τη δυνατότητα να μην κινούνται προς την περιοχή των Μεγάρων για τη δική τους ασφάλεια και τη διευκόλυνση των σωστικών συνεργείων, απηύθυνε η Πυροσβεστική λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.



Κλειστή από τις βροχοπτώσεις και η παλαιά εθνική οδός Ελευσίνας- Θήβας

Την διακοπή κυκλοφορίας και στην παλαιά εθνική οδό Ελευσίνας- Θήβας έχει προκαλέσει η καταρρακτώδης βροχή. Σύμφωνα με την Αστυνομία, λόγω συσσώρευσης υδάτων διακόπηκε η κυκλοφορία στο 2ο χιλιόμετρο, στην περιοχή Αγία Σωτήρα.

capital.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
αττικη, δυτικη αττικη, δυτικη, νέα, απε-μπε, αθηνα, εκεπυ, ΚΚΕ, ελπε, θλίψη, twitter, ΠΑΣΟΚ, συλλυπητήρια, κεδε, κυπρος, τσιπρας, εσεε, ΕΜΥ, καλοκαιρι, σχολεια, κων, Johnson, ραγκουσης, capital, κινηση στους δρομους, τελη κυκλοφοριας, υπουργειο εσωτερικων, κικιλιας, καμινης, μετρο, ομαδα διας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, κλειστα σχολεια, αλλαγη ωρας, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, πυρκαγιες, αλλαγη ωρας 2012, νίκος αναστασιάδης, αλλαγη ωρας 2013, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, ρενα δουρου, δουρου, θλίψη, αστυνομια, αυτοκινητα, γυναικα, δημος αθηναιων, εθνικη, θριασιο, θριασιο νοσοκομειο, κυπρου, μητερα, νησια, πνευματα, πυροσβεστικη, υψος, φυσικη, ωρα, απε, απε-μπε, απωλεια, βοηθεια, βρισκεται, βροχη, γραφεια, δυνατοτητα, δημος, δυστυχως, δηλωση, δικη, διοικητης, δικτυα, εγινε, εσεε, ειπε, υπαρχει, εκεπυ, εκτιμηση, ελπε, εξελιξη, εξιτηριο, εξοδα, επικοινωνια, ερευνα, ερευνες, εσωτερικων, ετων, ζωη, ζητα, ζωων, ιδια, υπηρεσιες, εικονα, ιωαννα, κεδε, λευκωσια, ληψη, λιμενικο σωμα, λιμενικο, λογο, μακεδονια, μητσοτακης, νερο, νικο, μπε, παντα, οδος, οικια, οκτω, οχηματων, οχηματα, οχημα, πλημμυρα, πολιτεια, προβληματα, πρωι, ρευμα, ροκα, σιγουρος, συμη, συλλυπητήρια, σκαφη, σκεψεις, σωμα, σπιτι, σπιτια, τοιχος, το βουνο, φωφη, φωφη γεννηματα, φταιει, φορτηγα, οδυνη, ωρες, ασφαλεια, ενωση, χωρα, ιδιαιτερα, κων, κυριακη, λαλος, μεινει, νεκροι, νοσοκομειο, οδηγοι, πηγες, πληροφοριες, ποταμια, υγειας, θηβας, υλικα, βουνο
Τυχαία Θέματα