Τώρα θυμήθηκε να κάνει κριτική ο Φίλης;

Αν καταλάβαμε καλά ο Νίκος Φίλης… επαναστάτησε κατά του Τσίπρα που υπογράφει μνημόνια και θα ακολουθήσουν κι άλλοι;

Είπε ο πρώην υπουργός (α)Παιδείας ότι ο πρωθυπουργός λέει μπαρούφες κι ότι τους κοροϊδεύει ασύστολα; Του επιτέθηκε για τη διαπραγματευτική τακτική της κυβέρνησης και σκέφτονται να τον «αποδομήσουν» κι άλλοι τις επόμενες ημέρες;

Βάρεσαν τα σήμαντρα της Κουμουνδούρου; Τραντάχτηκε συθέμελα ο ΣΥΡΙΖΑ, άλλαξε… πλευρό η Αριστερά;

Σιγά

σύντροφοι μη σκίσετε κανένα καλσόν. Φτάνει πια με την υποκρισία σας, φτάνει πια με την κοροϊδία σας να το παίζετε αριστεροί, φτωχούληδες του Θεού και πονεμένοι για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ελληνικός λαός.

Σιγά μην τρομάξαμε με την κριτική του Φίλη και των άλλων. Τώρα θυμήθηκαν να επιτεθούν στον Τσίπρα. Έφαγαν το μνημονιακό βόδι δύο χρόνια τώρα, θα φάνε ένα ακόμη μοσχάρι στην καθισιά τους και μετά τι; Θα ζητήσουν μια… σόδα για να χωνέψουν τα νέα μέτρα; Μα καλά, ο Φίλης δεν ήταν υπουργός μέχρι πρότινος κι αφού διέλυσε την παιδεία και την Εκκλησία τον έστειλαν να διαπραγματευτεί με την τρόικα και αυτοί τον έβλεπαν και νόμιζαν ότι έρχεται κανένα «ούφο»;

Ο Φίλης δεν καθόταν στο ίδιο τραπέζι με τους άλλους υπουργούς και υπέγραφαν και τις χαρτοπετσέτες; Τώρα θυμήθηκαν να κάνουν κριτική για τη διαπραγματευτική τακτική της κυβέρνησης; Δεν την έβλεπαν τόσο καιρό; Δεν έβλεπαν ότι πάει για φούντο και ότι ο λογαριασμός μεγαλώνει; Γιατί ο Φίλης είχε πιει το αμίλητο νερό και τώρα που ουσιαστικά έχουμε υπογράψει μέτρα 3,6 δις αποφάσισε να μιλήσει. Τώρα που τετελεσμένων γεγονότων το παίζουν επαναστάτες και αντιπολίτευση απέναντι στον Τσίπρα;

Στο κάτω – κάτω αν φοράνε παντελόνια ας πάνε στη Βουλή και να πουν «όχι» στο νέο μνημόνιο που θα φέρει ο Τσίπρας. Εκεί τους θέλουμε όλους αυτούς που κάνουν πως πονάνε και κλαίνε για τα δεινά του ελληνικού λαού.

Ο κ. Φίλης, ένας από τους πλέον αποτυχημένους υπουργούς της χειρότερης κυβέρνησης της ιστορίας έχει, αν θέλει μια τελευταία ευκαιρία να διασώσει την όποια σοβαρότητα και τιμιότητα του απέμεινε. Να μαζέψει 10 βουλευτές και να πάει στη Βουλή να καταψηφίσει τα προληπτικά μέτρα. Να ρίξει την κυβέρνηση, να προτείνει κάτι εναλλακτικό κι αν δεν μπορεί να σηκωθεί και να φύγει. Να πάψει να είναι βουλευτής και να συνεχίσει να είναι… αριστερός, ευαίσθητος και καταφρονεμένος.

Δεν θα το κάνει, όμως, ούτε και αυτός ούτε και κανένας άλλος «διαμαρτυρόμενος» γιατί είναι καλοί και σίγουροι οι μισθοί και ακόμη καλύτερη η εξουσία. Αριστερές «κότες» είναι όλοι τους που απλά προσπαθούν να διασώσουν λίγη από την «αριστερίλα» τους, να μην ξεφτιλιστούν τελείως και να μπορούν τα επόμενα χρόνια να περπατάνε στα Εξάρχεια χωρίς να τους πετάνε γιαούρτια.

Αυτό είναι όλοι εκείνοι που τώρα κλαίνε και κάνουν κριτική στον Τσίπρα λες και δεν ήξεραν πόσο ανίκανος είναι κι αυτός και η παρέα του.

Φτάνει πια με την ξεφτίλα τους. Καλύτεροι και πιο έντιμοι είναι εκείνοι που υποστηρίζουν τα μνημόνια και τα ψηφίζουν παρά όσοι ψηφίζουν και μετά κάνουν αντιπολίτευση.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα