Την Μαλάμω της Αννίτας έστειλε για αστακομακαρονάδα στον Τσίπρα ο Παναγιώταρος

Όπως όλοι θα θυμάστε, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος, είχε αρνηθεί να δώσει δωρεάν τρόφιμα στην ξεδοντιασμένη γριούλα με το σκεπτικό ότι ήταν αλλοδαπή. Αν δε ήθελε χαβιάρι και αστακομακαρονάδα να πήγαινε στον Τσίπρα.

Όπως, όμως, αποκαλύπτεται τώρα, η γριά που ικέτευε για λίγο φαγητό κι όταν ο Παναγιώταρος την έδιωξε του ζήτησε και συγγνώμη, δεν ήταν

αλλοδαπή (αν και αυτό στην προκειμένη περίπτωση δεν έχει καμιά σχέση) αλλά ήταν Ελληνίδα. Και μάλιστα γνωστή σε όσους έκαναν παλιότερα χάζι τα ταλέντα που μάζευε η Αννίτα Πάνια στην εκπομπή της. Η γριούλα λοιπόν είναι η Μαλάμω η οποία τραγουδούσε στην Αννίτα το τραγούδι «Εξω απ’ τα δόντια» διότι δεν είχε δόντια πράγματι και αυτό την έκανε κωμική.

Το τραγούδι είχε γίνει σουξέ καθώς η περίεργη προφορά σε συνδυασμό με το αστείο σκηνικό μιας γυναίκας χωρίς δόντια να τραγουδά προκαλούσε θυμηδία. Μαζί με τον Κατέλη η Μαλάμω έγινε πανελληνίως γνωστή. Από τότε πέρασαν χρόνια, η Μαλάμω γέρασε, τα δόντια δεν τα έβαλε ποτέ και έτσι πήγε στον λεβέντη Χρυσαυγίτη για να ζητήσει τρόφιμα. Η περίεργη προφορά μπέρδεψε τον Παναγιώταρο που την λογάριασε για αλλοδαπή και την έδιωξε. Προφανώς το Ελληνόμετρο της Χρυσής Αυγής δε χτύπησε κόκκινο εκείνη τη στιγμή.

Το περιστατικό θα μπορούσε να είναι αστείο αν δεν ήταν τραγικό. Αποδεικνύει πόσο γελοίοι μπορεί να είναι κάποιοι που μετρούν την ανθρώπινη ζωή, την αλληλεγγύη, την προστασία του αδυνάτου με το πόσο… καθαρό αίμα έχουν.

Το βίντεο με τη Μαλάμω που τραγουδά.

Keywords
Αναζητήσεις
μαλαμω αννιτα, μαλαμω αννιτα πεθανε
Τυχαία Θέματα