Τι συζήτησαν Στουρνάρας-Μητσοτάκης για τράπεζες, αξιολόγηση και οικονομία

Μπορεί μετά την συνάντηση του Γιάννη Στουρνάρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μην έγιναν ανακοινώσεις, ωστόσο τα όσα συζητήθηκαν ήταν άκρως σημαντικά.

Ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συζήτησαν επί 1,5 ώρα για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, τις τράπεζες καθώς και της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί από την παράταση στο κλείσιμο της αξιολόγησης.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από

την Πειραιώς, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετέφερε στον κ. Στουρνάρα την ανησυχία του ιδίου και της παράταξής του για το σημείο καμπής στο οποίο έχει φτάσει η ελληνική οικονομία, ενώ από την πλευρά του ο κεντρικός τραπεζίτης φέρεται να κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος επιβεβαιώνοντας την ανησυχία η οποία πηγάζει σε μεγάλο βαθμό από το μη κλείσιμο της αξιολόγησης.

Από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, η συνάντηση έχει ιδιαίτερη όχι μόνο οικονομική αλλά και πολιτική βαρύτητα και αυτό γιατί ο Κυριάκος ο κ. Μητσοτάκης δεν συνοδευόταν μόνο από τους αρμόδιο τομεάρχη οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα και το σύμβουλό του για δημοσιονομικά θέματα Στέλιο Πέτσα αλλά και από τους στενούς του συνεργάτες Τάκη Θεοδωρικάκο (αρμόδιο για θέματα στρατηγικής πολιτικής και επικοινωνίας) και τον Μακάριο Λαζαρίδη διευθυντή του γραφείου τύπου της ΝΔ.

eleftherostypos.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα