Θεωρίες συνωμοσίας: Τα μυστηριώδη αεροσκάφη «Janet» που πηγαινοέρχονται στην απόρρητη Area 51

Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, στο αεροδρόμιο McCarran του Λας Βέγκας βρίσκεται ένας στόλος αεροσκαφών, στα οποία κανείς δεν μπορεί να έχει πρόσβαση, πόσο δε μάλλον να αγοράσει εισιτήρια!

Μάλιστα, το ακόμα πιο αξιοπερίεργο της υπόθεσης είναι πως δε φέρουν κανένα διακριτικό ή λογότυπο εταιρείας, είναι απλώς λευκά με μια κόκκινη γραμμή, κι όποιος επιβιβάζεται σε αυτά δεσμεύεται με όρους μυστικότητας αφού δεν μπορεί να αποκαλύψει ούτε πού κατευθύνεται ούτε ποια ακριβώς είναι η δουλειά του!

Όπως σημειώνει η βρετανική Daily Mail,

ο λόγος που συμβαίνουν όλα αυτά είναι επειδή τα αεροσκάφη- κυρίως Boeing 737- «εξυπηρετούν» την πιο κρυφή στρατιωτική βάση των ΗΠΑ, τη λεγόμενη Area 51 στη Νεβάδα, στην οποία από τους λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας, αποδίδονται επαφές με εξωγήινα όντα!

Τα αεροσκάφη χρησιμοποιούν ως «όνομα εταιρείας» το «Janet Airlines» επειδή τους χρειάζεται όταν βρίσκονται σε επικοινωνία με την πολιτική αεροπορία. Λέγεται δε, πως όταν ένα αεροσκάφος Janet προσεγγίσει την περιοχή αυτή η ονομασία του αλλάζει πχ από «Janet 210» σε «bones 58».

Μόλις προσγειωθούν, οι επιβάτες αποβιβάζονται σε εγκαταστάσεις που έχουν εμπνεύσει αμέτρητα βιβλία, τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες και για τις οποίες πολύ λίγα είναι γνωστά…

eleftherostypos.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα