Στις 11 Ιουνίου μην πάτε πουθενά, έχει πάρτι

15:15 4/6/2015 - Πηγή: Antinews

Στις 11 Ιουνίου μην πάτε πουθενά, έχει πάρτι. Γιορτάζει όλη η Ελλάδα για το μεγαλύτερο επίτευγμα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, συγκεκριμένα για την ΕΡΤΕΚ. Δηλαδή για την Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση της Επαναστατικής Κυβέρνησης. Ετοιμάζουν φιέστες, φωνές και πανηγύρια, δάκρυα, συγκίνηση, μπορεί και καμιά συναυλία με τους γνωστούς «επαναστάτες» τραγουδιστές.

Ο Διονύσης Τσακνής ξέρει από τέτοια, χρόνια έκανε καριέρα στα «κινήματα» και

τις φιέστες, θα καλέσει τους φίλους του και μπορεί και να βγάλει και κανένα δισκάκι με τίτλο «Ήμασταν όλοι εκεί για την ΕΡΤΕΚ». Θα μοσχοπουλήσει στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Εν πάση περιπτώσει εκείνη την ημέρα, εκτός από φιέστες θα έχουν και κινητοποιήσεις. Οι συνδικαλιστές της ΠΟΣΠΕΡΤ ετοιμάζονται να κάνουν φασαρία γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τους έκανε αυτά που είχαν πει όταν έκλεισαν το deal για το πώς θα κάνουν την προηγούμενη κυβέρνηση με τα κρεμμυδάκια. Κοινώς, αφού ξεζούμισε τους Καλφαγιάννηδες δεν τους έκανε συνδιοικητές, διότι υπάρχουν πολλές ανάγκες για να βολευτούν από το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ, σιγά μην έβαζε ο Παππάς «νταβατζή» στο μαγαζί του.

Κι ενώ όλοι περιμένουμε τη μεγάλη γιορτή, χωρίς φυσικά κανένα ουσιαστικό πρόγραμμα στην τηλεόραση, μαθαίνουμε ότι στη Μεσογείων από την περασμένη Πέμπτη γίνεται χαμός. Εκτός από τους προηγούμενους εργαζόμενους της ΝΕΡΙΤ τώρα μαζεύονται καθημερινά και όσοι είχαν απολυθεί, οι της ΕΡΤ Open αλλά και λογής - λογής παρατρεχάμενοι της αριστερής κυβέρνησης και της Κουμουνδούρου που τρέχουν για καμιά θεσούλα.

Ο Παππάς βολεύει τους κολλητούς του σε επιτελικές θέσεις και οι κολλητοί τους δικούς τους κολλητούς φτιάχνοντας σιγά – σιγά ένα «αριστερό» μαγαζί Ραδιομέγαρο, μπροστά στο οποίο θα ωχριά το μαγαζί των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Ο συνωστισμός εργαζόμενων έχει όμως και πολλά παρατράγουδα. Για παράδειγμα οι παλιοί, οι απολυμένοι που κάνουν αιτήσεις για να ξαναμπούν στην ΕΡΤ, δε μιλάνε στους «προδότες», δηλαδή τους παλιούς συναδέλφους τους που είχαν κάνει αίτηση και μπήκαν και στη ΝΕΡΙΤ. Παράλληλα, γίνεται ένας χαμός στους διαδρόμους και τα γραφεία γιατί κανείς δεν ξέρει τι θα κάνει, ποιος θα δουλέψει που και πώς θα γίνει η μετάβαση. Ορισμένοι, μάλιστα, ετοιμάζουν και τα «ξυστήρια», αφού λένε ότι δεν πρόκειται να ξαναδουλέψουν και θα κάνουν μια καλή αργομισθία. Κάποιοι της επαναστατικής ΕΡΤ Open σου λένε «εμείς δώσαμε αγώνες, κάναμε αντίσταση, να μην πάρουμε και έναν… αντιστασιακό μισθό».

Άλλοι της ΝΕΡΙΤ σου λένε «αφού δε μας θέλουν μία, δεν τους θέλουμε δέκα και δεν ξαναδουλεύουμε».

Και κάπως έτσι το δίδυμο της συμφοράς προσπαθεί να μαζέψει το μαγαζί. Ο Τσακνής ασχολείται με τις ορδές των επαναστατών εργαζόμενων ο δε Ταγματάρχης πώς να καλμάρει τους Καλφαγιάννηδες.

Συμπέρασμα: Πλήρωνε κορόιδο Έλληνα μερικά εκατομμύρια παραπάνω για μισθούς και με μια ΕΡΤ «μαγαζάκι» του ΣΥΡΙΖΑ. Και βρίσε καημένε Έλληνα τον Σαμαρά που είχε το θάρρος να ρίξει «μαύρο» σ΄ αυτή τη νοσηρή κατάσταση...

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα