Στα περίπτερα της ΔΕΘ ο Κ. Μητσοτάκης

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη στα περίπτερα της ΔΕΘ. Ο κ. Μητσοτάκης έφτασε στους χώρους έκθεσης περίπου στις 11:00 και η σχεδόν δίωρη παρουσία του ξεκίνησε από το περίπτερο της Περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας. "Χαίρομαι που η ΔΕΘ βρίσκει τη θέση της και προάγει την καινοτομία και την εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας", ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης στον κ. Τζιτζικώστα.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΝΔ, βρέθηκε στο περίπτερο της αστυνομίας, όπου εκεί είδε έναν προσομοιωτή ατυχήματος, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στα drones που χρησιμοποιούν οι δυνάμεις της ΕΛΑΣ. Ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε από τους αστυνομικούς για τα σεμινάρια που παρακολούθησαν για να μάθουν να πετούν τα drones. Στη διάρκεια της παρουσίας του κ. Μητσοτάκη στο περίπτερο της αστυνομίας, δύο καταδρομείς έκαναν rappel από το πύργο του ΟΤΕ που γειτνιάζει με το περίπτερο.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε στάση και στο περίπτερο του ΠΑΟΚ, όπου τον περίμενε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και εμβληματικός αρχηγός της ομάδας, Θοδωρής Ζαγοράκης. Ο Κ. Μητσοτάκης επεσήμανε πως όλοι πρέπει να είναι με τις ελληνικές ομάδες όταν παίζουν στην Ευρώπη.

Τέλος, μεγάλο μέρος της παρουσίας του Κ. Μητσοτάκη αναλώθηκε στα περίπτερα της Κίνας η οποία είναι η τιμώμενη χώρα στην 82η ΔΕΘ.

Πηγή: capital.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα