Σώστε τη Ρένα!

Μετά τον Τσίπρα που είπε ότι δέχθηκε απειλές για τη ζωή του όπως η Λαγκάρντ, ένα ακόμη στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ παίζει το ρόλο του οσιομάρτυρα. Ο λόγος για την περιφερειάρχη Ρένα Δούρου η οποία, μιλώντας στην «Εφημερίδα των Συντακτών» λέει:«Δέχθηκα απειλές κατά της ζωής μου, υβριστικά πανό σε γήπεδα, σεξιστικές ύβρεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από οπαδικά και όχι μόνο κέντρα συμφερόντων και όλα αυτά γιατί πήγα κόντρα σε ισχυρούς επιχειρηματίες».

Στην

συνέντευξή της η κ. Δούρου αναφέρθηκε στον στόχο της για δημιουργία θέσεων εργασίας μέσω ενός αναπτυξιακού προτύπου, επισημαίνοντας παράλληλα ότι η ανάπτυξη δεν είναι εύκολη υπόθεση και δεν μπορεί να γίνει με εξαγγελίες, όμοιες της κυβερνητικής παροχολογίας.

Τέλος υπογράμμισε ότι στόχος της Περιφέρειας είναι να επιδιώξει την όσο το δυνατόν πιο κοινωνική απορρόφηση των κοινοτικών κονδυλίων: «Χωρίς να ξεχνάμε τους ίδιους τους πόρους της Περιφέρειας. Η συνδυασμένη και ορθολογική χρήση τους, με έμφαση στους άξονες για την απασχόληση και την κοινωνική συνοχή, με στόχο την ανακούφιση των αδύναμων κοινωνικά ομάδων καθώς και τη δημιουργία απασχόλησης, είναι πρώτη προτεραιότητά μας», είπε.

Μιλώντας τέλος για το ενδεχόμενο διενέργειας εθνικών εκλογών, η Περιφερειάρχης είπε:

«Κάθε μέρα που περνά τούτη η κυβέρνηση των τοποτηρητών του Μνημονίου καταστρέφει τις προϋποθέσεις ανάκαμψης της χώρας».

Αυτά μας είπε η κ. Δούρου η οποία βεβαίως λησμόνησε να αναφέρει τα ονόματα εκείνων στους οποίους πήγε κόντρα και την απειλούν. Ποιοι είναι οι ισχυροί επιχειρηματίες που ασχολούνται μαζί της; Μήπως είναι ο κ. Μαρινάκης που έτρωγε κι έπινε προεκλογικά;

Τι εννοεί ότι την απείλησαν και της έκαναν σεξιστικά σχόλια στα γήπεδα; Μήπως όταν έκανε τη μεγαλειώδη κωλοτούμπα ο ΣΥΡΙΖΑ και αρνήθηκε το γήπεδο στην ΑΕΚ όπως της αξίζει; Μήπως όταν της έλεγαν ότι η αγαστή σχέση της με τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρό της έρχεται σε αντίθεση με τα όσα πρεσβεύει περί ισονομίας;

Εκτός αν εννοεί ότι όλοι της έριξαν από ένα... μπινελίκι όταν γέμισε την Αθήνα με αφίσες με την φάτσα της. Αυτά δεν είναι επιθέσεις κ. Δούρου, έχετε μπερδέψει τις έννοιες.

Αλλά είναι η κλασική αντίδραση της Αριστεράς που εμφανίζεται διαρκώς διωκόμενη κι έτσι κερδίζει τη συμπάθεια του κοινού. Το γνωστό κόμπλεξ των Ελλήνων απέναντι στους κυνηγημένους Αριστερούς. Έλεος πια.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα