Σοκ στη Ν..Δ. από μυστικό γκάλοπ!

Σοκ, απ’  ότι μαθαίνουμε έχει προκαλέσει στον Αντώνη Σαμαρά μυστικό (μα πάρα πολύ μυστικό)  γκάλοπ, σύμφωνα με το οποίο, αν αρχηγός της Ν.Δ. ήταν η …..Ντόρα Μπακογιάννη τα ποσοστά του κόμματος θα ξεπερνούσαν το 40%!|

Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. κάλεσε σήμερα εκτάκτως σύσκεψη με τα κορυφαία στελέχη του κόμματος και τους συνεργάτες του, για να εξετάσουν το νέο πολιτικό σκηνικό.

Που το διαβάσαμε

αυτό το γκάλοπ;

Πουθενά!

Είπαμε να σας ….τρομάξουμε χριστουγεννιάτικα!

Γιατί;

Γιατί γελάσαμε πολύ με κάποιο άλλο γκάλοπ (μυστικό εννοείται, χωρίς  ταυτότητα) το οποίο δημοσιεύουν μερικοί, οι οποίοι ενώ  είχαν δώσει τα ρέστα τους για να ανατρέψουν τον Καραμανλή, τώρα, για να δημιουργήσουν προβλήματα στην ενότητα της παράταξης και στον Αντώνη Σαμαρά, επανεμφανίζουν τον Καραμανλή ως …κομματάρχη!

Βλέπουμε επίσης να δημοσιεύονται διάφορα άλλα σενάρια που μπλέκουν τον Εφραίμ, τον Πούτιν, τον Καραμανλή, τους αγωγούς και την συνωμοσία του σύμπαντος. Υποθέτω ότι και η ..Ντόρα η Μικρή Εξερευνήτρια, όλο και κάτι θα κάνει για να επιβεβαιώσει την αλήθεια των σεναρίων, ονειρευόμενη πάντα μια ΝΔ – τουρλουμπούκι με μαγαζάκια και παραμάγαζα.

Εννοείται, ότι τα σενάρια αυτά τα τροφοδοτούν και μερικά “ορφανά” του Καραμανλή που έχουν μείνει χωρίς ρόλους και θέση στην λίστα της Α΄ Αθηνών  και αναζητούν τρόπους να επανέλθουν στο προσκήνιο.

Και κάνουν το λάθος, να απευθύνονται σ’ αυτούς που έως πρόσφατα τους λοιδορούσαν…

Χάνουν τον καιρό τους…

Αδέξιος Δεξιός

Keywords
Τυχαία Θέματα