Σφοδρή επίθεση Μελισσανίδη σε Μαρινάκη

Πριν καλά – καλά ξεκινήσει το πρωτάθλημα άρχισαν οι κόντρες του... αιώνιου και με συμβόλαιο πρωταθλητή Ολυμπιακού και των άλλων ομάδων.

Μη αντέχοντας το fair play ο Β. Μαρινάκης μετέρχεται όλων των μέσων που διαθέτει για να «κλαδέψει» τους αντιπάλους του, όμως, οι αρχές είναι αυτές που θα έχουν τον τελευταίο λόγο. Κυρίως σε ότι αφορά τις δικαστικές εμπλοκές που έχει ο πρόεδρος

του Ολυμπιακού, και δεν είναι και λίγες... Και είναι απορίας άξιον πώς αφήνουν τον κ. Μαρινάκη να είναι ιδιοκτήτης της ομάδας όταν σε άλλες περιπτώσεις ακόμη και για ένα... χαστούκι ο πρόεδρος αποβάλλεται.

Έτσι, λοιπόν, το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Ολυμπιακού κατήγγειλε ο Δ. Μελισσανίδης αφήνοντας να εννοηθεί ότι μπορεί να υπάρχουν άλλου είδους «προστάτες» του κ. Μαρινάκη.

Ο κ. Μελισσανίδης ζήτησε την άμεση διερεύνηση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ΠΑΕ Ολυμπιακός λόγω της εμπλοκής του Βαγγέλη Μαρινάκη παρά τους περιοριστικούς που του έχουν επιβληθεί και προειδοποίησε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον των μελών της Επιτροπής.

«Το έχουμε υπόψη μας και το διερευνούμε ήδη. Το ψάχνουμε», φέρεται να ήταν η απάντηση των μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Αλλά γιατί χρειάζεται τόσος χρόνος να το ψάξουν; Έχει περάσει καιρός από τότε που έγινε γνωστή η εμπλοκή του κ. Μαρινάκη σε διάφορες περίεργες και άκρως σοβαρές υποθέσεις.

Ο κ. Μελισσανίδης έδωσε δημοσιεύματα του Reuters από αναφορές της Ιντερπόλ και τόνισε στην ΕΕΑ: «Εδώ τον ψάχνει ολόκληρη Ιντερπόλ. Εσείς τι κάνετε;»

Αν πράγματι ένας εφοπλιστής και πρόεδρος ομάδας αναζητείται από την Ιντερπόλ και συνεχίζει να είναι στην πρώτη γραμμή, τότε υπάρχει κάτι σάπιο στο βασίλειο. Και όχι μόνο το αθλητικό...

Ο κ. Μελισσανίδης που έδωσε το «παρών» στην συνεδρίαση της ΕΕΑ έπειτα από καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, σύμφωνα με την οποία η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν μπορεί να συμμετέχει στα κουπόνια του ΟΠΑΠ λόγω ασυμβίβαστου φέρεται να ήρθε σε αντιπαράθεση με συγκεκριμένο μέλος της Επιτροπής.

Ο λόγος για τον Γεώργιο Βαμβακά που εκτός από μέλος της Επιτροπής είναι παράλληλα καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο κ. Μελισσανίδης φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να κατηγόρησε ανοικτά τον κ.Βαμβακά πως βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με…. Πειραιά.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα