Σε ποια φυλακή θα πάει ο Μήτσος που δήλωσε πως νοιώθει Λάουρα;

13:27 5/5/2017 - Πηγή: Antinews

Τα μάθατε τα νέα. Ο Κοντονής έβγαλε στην διαβούλευση τον νόμο για την ελεύθερη επιλογή του ...φύλου.

Με απλά λόγια, ως τώρα ένας ομοφυλόφιλος που έκανε εγχείρηση αλλαγής φύλου, με τα ιατρικά έγγραφα που το αποδείκνυαν πήγαινε στο δικαστήριο, έκανε αίτηση και με την δικαστική απόφαση έπαιρνε γυναικείο όνομα, διαγραφόταν από τα μητρώα αρρένων και άλλαζε ταυτότητα, συνεχίζοντας την υπόλοιπη ζωή του ως γυναίκα.

Τώρα λοιπόν, επειδή ο διεστραμμένος πολιτισμικός μαρξισμός θεωρεί πως τα φύλα δεν τα καθορίζει η βιολογία,

η φύση αλλά είναι επιλογή, “κοινωνικό φύλο”, και μάλιστα είναι καμμιά ...εξηνταριά, τα πράγματα θα αλλάξουν. Τι του λείπει του μνημονιακού ψωριάρη; Επιλογή φύλου και μαργαριτάρι.

Ο Μήτσος λοιπόν που έχει τρεις πήχες μούσι, πλήρως εξοπλισμένος με όλα τα καλαμπαλίκια του ανδρός θα πηγαίνει σε ένα γραφείο των δικαστηρίων, θα δηλώνει πως νοιώθει Λάουρα και χωρίς αλλαγή φύλου θα βγαίνει μια απόφαση που θα υποχρεώνει το ληξιαρχείο να τον εγγράψει πια ως γυναίκα.

Αντιστοίχως η Λίτσα, βιολογικώς γυναίκα, θα πηγαίνει, θα λέει πως νοιώθει Μπάμπης και θα γίνεται δικαστικώς άρρεν.

Μάλιστα αν ο Μήτσος/Λάουρα ή η Λίτσα/Μπάμπης έχουν πχ επικοινωνία ή την επιμέλεια παιδιών, δεν τρέχει κάστανο, διατηρούνται όλα τα δικαιώματα. Δεν μπορεί δηλαδή να πάει πχ η πρώην σύζυγος και να πει “του σάλεψε, δεν πρέπει να βλέπει τα παιδιά” ή αντίστοιχα “της σάλεψε, δεν πρέπει να έχει την επιμέλεια”.

Τα SS του πολιτισμικού μαρξισμού και της "πολιτικής ορθότητας" έχουν ήδη βγει παγανιά για να σιγήσουν την αντίδραση στην εν λόγω γελοιότητα με πρωτοφανείς ύβρεις, την έτοιμη ετικέτα του “ρατσισμού” κι όλα τα κομφόρ του βόθρου που ανοίγει κάθε φορά όταν υπάρχει αντίδραση στην επιβολή της μειοψηφικής παράνοιας στην πλειοψηφία και την επιβολή ως φυσιολογικών καταστάσεων που κανονικά είναι αρμοδιότητα του ψυχαναλυτή ή και του ψυχιάτρου.

Γράψτε τους στα κάκαλα σας. Η κάθε παλαβομάρα δεν μπορεί να νικήσει την φύση, την βιολογία. Η παρέκκλιση δεν μπορεί να επιβληθεί στην κανονικότητα ακόμη κι αν την γράψουν στην προμετωπίδα του Συντάγματος.

Όμως η κατάσταση θα είναι κωμικοτραγική με διάφορων ειδών πρακτικές καραμπόλες φαιδρότητας. Σε ποια φυλακή θα πάει ο Μήτσος που δήλωσε πως νοιώθει Λάουρα, αν κλέψει, ή η Λίτσα που έγινε Μπάμπης; Μετά τις ανδρικές και τις γυναικείες θα φτιάξουμε κι άλλες φυλακές για παραδείσια πτηνά; Στρατό θα πάει και ποιος, που είναι ή δηλώνει ποια; Της ψυχανωμαλίας το κάγκελο.

Να το πούμε: ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στο κρεβάτι του, εφόσον είναι όλοι οι συμμετέχοντες ενήλικοι και υπάρχει συναίνεση. Δεν μας καίγεται καρφί. Άνθρωποι διαφόρων σεξουαλικών συμπεριφορών διαπρέπουν και δεν τους ενοχλεί κανείς, ούτε και πρέπει να τους ενοχλεί.

Άλλο όμως αυτό κι άλλο η θεσμοθέτηση της κάθε παλαβομάρας για να ικανοποιηθεί μια ελάχιστη μειοψηφία αριστερών ομοφυλόφιλων ακτιβιστών, για ζητήματα που ακόμη και η πλειοψηφία των ανθρώπων με διαφορετική σεξουαλική ζωή τα θεωρεί καραγκιοζιλίκια.

Έχουμε σοβαρότερα προβλήματα να αντιμετωπίσουμε και αυτή η συνεχής επίθεση της παρακμής δεν μπορεί να μένει αναπάντητη.

Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ επαναλαμβάνει πως σε μια Πατρίδα, όπου το δημογραφικό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα, όλοι αυτοί οι νόμοι του αφύσικου θα καταργηθούν και χρήμα, θεσμούς και ενέργεια θα τα ξοδέψουμε για την προστασία της Ελληνίδας Μάνας που προσπαθεί, συχνά χωρίς άντρα, να μεγαλώσει τα παιδιά της, το αληθινό μέλλον της χώρας.

Περιμένουμε δε με ενδιαφέρον την στάση της “κεντροδεξιάς” χωρίς δεξιά. Εάν κάνει το καθήκον της, πρώτοι θα το αναγνωρίσουμε. Εάν όχι, όπως στο σύμφωνο συμβίωσης, τα κουδούνια που θα τους κρεμάσει η Ιστορία θα ηχούν στο διηνεκές...

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης - Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ - www.neadexia.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα