«Πυρά» Ερντογάν κατά ΕΕ: Εχετε την Ελλάδα στα ώπα ώπα με χρέος 400 δισ. ευρώ

Νέα επίθεση κατά της ΕΕ εξαπέλυσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ενώ από τα «πυρά» του δεν γλίτωσε ούτε η Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, μιλώντας σε εκδήλωση της Ένωσης Τούρκων Βιομηχάνων και Επιχειρηματιών (TÜSİAD), ο Ερντογάν ανέφερε για μία ακόμη φορά ότι θεωρεί άδικο ότι εδώ και 54 χρόνια η ΕΕ να ταλαιπωρεί την Τουρκία αναγκάζοντας την να περιμένει στο κατώφλι της, ενώ δέχεται άλλες χώρες με κατώτερες υποδομές και περισσότερα προβλήματα.

"Ποια είναι επιτέλους η αμαρτία της Τουρκίας και δεν

γίνεται δεκτή στην ΕΕ; Καμία από τις χώρες που έγιναν δεκτές δεν ήταν καλύτερή μας. Δείτε την Ελλάδα, τη Βουλγαρία... Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή έχει χρέος 400 δισεκατομμύρια ευρώ. Όμως η ΕΕ τη στηρίζει με κάθε μέσο, έχοντάς την στα ώπα ώπα και προσπαθεί να την κρατήσει όρθια", ανέφερε χαρακτηριστικά.

"Αυτές είναι πραγματικότητες που πρέπει να τις δούμε. Είδατε τι έκαναν στην Τουρκία το τελευταίο διάστημα με το δημοψήφισμα. Η Τουρκία δεν είναι μια χώρα μικρή. Δεν είμαστε χωριό. Έχουμε αξιοπρέπεια, περηφάνεια. Δεν θα επιτρέψουμε να παίζουν με την περηφάνεια μας" είπε ο Τούρκος πρόεδρος συμπληρώνοντας ότι, "αν θέλουν να μας εντάξουν, καλώς να μας εντάξουν".

imerisia.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα