Πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών της Τράπεζας Πειραιώς ολοκλήρωσε η Intrasoft International

Την υλοποίηση του τραπεζικού προγράμματος επιβράβευσης πελατών «yellow» της Τράπεζας Πειραιώς ανακοίνωσε η Intrasoft International.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στόχος της τράπεζας ήταν να αναπτύξει ένα πρόγραμμα επιβράβευσης, προκειμένου να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους πελάτες της και ταυτόχρονα να επιτύχει τους στρατηγικούς της στόχους.

Η Intrasoft, σύμφωνα με την ανακοίνωση, επιλέχθηκε τόσο για την υλοποίηση του εν λόγω

προγράμματος όσο και για την υποστήριξη σε σχέση με τις νέες τεχνολογίες που απαιτούνται. Το αποτέλεσμα είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επιβράβευσης με ευέλικτο σχεδιασμό προωθητικών ενεργειών, προσφέροντας άμεσα οφέλη στους πελάτες της Τράπεζας μέσα από διαφορετικά κανάλια (POS, Web Banking και Mobile Banking) και συνεργάτες.

O κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος, Intrasoft International δήλωσε σχετικά: «Η στενή συνεργασία μας με την Τράπεζα Πειραιώς και η ολοκλήρωση ενός υψηλού επιπέδου προγράμματος επιβράβευσης πελατών, αναδεικνύει περαιτέρω την εστίαση της εταιρείας μας στην παροχή καινοτόμων υπηρεσιών και λύσεων. Είμαστε ευτυχείς για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει η Τράπεζα Πειραιώς».

imerisia.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα