Πιο όμορφος ο Κυριάκος από τον λαοπρόβλητο... ηγέτη;

Όσοι έχουν δεξιές πεποιθήσεις είναι πιο ωραίοι από όσους ασπάζονται την Αριστερά, λέει νέα έρευνα.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας "Washington Post", μελέτη που δημοσιεύθηκε πρόσφατα στην επιθεώρηση "Journal of Public Economics" κατέληξε στο συμπέρασμα, πως, το πόσο ελκυστικός είναι κάποιος, σχετίζεται, ως ένα βαθμό, με τις πολιτικές του θέσεις. Πιο συγκεκριμένα, η έρευνα έδειξε ότι οι δεξιοί πολιτικοί στην Ευρώπη, τις

ΗΠΑ και την Αυστραλία είναι πιο όμορφοι από τους αριστερούς.

Πολυάριθμες μελέτες έχουν δείξει πως όσοι είναι εμφανίσιμοι, έχουν περισσότερες πιθανότητες να κερδίζουν περισσότερα χρήματα. Οι ερευνητές προσφέρουν μια γενικότερη ψυχολογική εξήγηση για την τάση αυτή: "Όσοι έχουν καλή εμφάνιση, συχνά έχουν και καλύτερη αντιμετώπιση από τους άλλους".

Μεγαλεία στην Πειραιώς. Άρχισαν το κάστινγκ και όποιος είναι δεξιός και όμορφος αμέσως γίνεται στέλεχος της παράταξης. Ενώ στην Κουμουνδούρου έχει πέσει κατήφεια. Εδώ σκέφτονται μήπως να αρχίσουν να φοράνε γραβάτες μήπως και ομορφύνουν.

Όμως, στ' αλήθεια πρόκειται για ακόμη μια έρευνα του καπιταλιστικού συστήματος παγκοσμίως. Ένα ακόμη χτύπημα στα αριστερά κινήματα που θέλουν την επανάσταση. Ε όχι οι παλιοαμερικανοί να λένε ότι ο Τσίπρας δεν είναι όμορφος και είναι ο Κυριάκος; Ε όχι να ξεχνάμε ότι ολόκληρος Τσε Γκεβάρα έχει χάσει τη γοητεία του σε σχέση με τον... Κωνσταντίνο Μητσοτάκη π.χ. Ή το ταπεραμέντο του... Φλωράκη π.χ. να είναι λιγότερο από του αείμνηστου Καραμανλή. Αλλά και ο... άλλος Καραμανλής έχει τη γοητεία του αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Λαφαζάνη. Και ποια είναι η Άννα – Μισέλ μπροστά στη Ζωή Κωνσταντοπούλου;

Όχι, λοιπόν. Καταγγέλλουμε τους καπιταλιστές Αμερικανούς που κάνουν προπαγάνδα κατά της αριστεράς. Αυτά δεν είναι πράγματα. Είναι κοινή συκοφαντία.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα