Ούτε γάτα , ούτε ζημιά με τον Απόλλωνα

Τελικά πολύ φασαρία για το τίποτα. Ο Απόλλωνας λίγο πριν την ηρωική του έξοδο από την Σουπερ Λίγκ έκανε στροφή 180 μοιρών και έμεινε στο μαντρί. Από την άλλη ο μεγαλομέτοχος του και ουσιαστικά ο άνθρωπος που τον «ξανάχτισε» τα τελευταία χρόνια ο Σταμάτης Βελλής δήλωσε ότι αποχωρεί από την ΠΑΕ αφού όμως φροντίσει να τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμότητες ως το καλοκαίρι

και τη λήξη της σεζόν.

Ούτε γάτα ούτε ζημιά λοιπόν. Η ιστορική ομάδα της Ριζούπολης παραμένει στο τρένο , η Σούπερ Λίγκα δεν μετράει καμία απώλεια, τα όσα κατήγγειλε ένας άνθρωπος που κατά γενική ομολογία ήταν από τους πλέον αξιόλογους προέδρους , ξεχάστηκαν ήδη και ζήσαμε εμείς καλά κι αυτοί καλύτερα.

Βέβαια ουδείς γνωρίζει και περισσότεροι οι φίλοι του Απόλλωνα κι όσοι θα «τρέξουν» την διοίκηση από εδώ και πέρα πως θα αντιμετωπίσουν μια αδικία σε βάρος της ομάδας τους που πιθανόν να έρθει ως το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο Απόλλωνας από εδώ και πέρα είναι ο πλέον ευάλωτος στόχος του πρωταθλήματος. Με μια διοίκηση που ουσιαστικά αρνήθηκε να συσταθεί με τον άνθρωπο που κατήγγειλε το σύστημα και δεν έχει άλλα όπλα για να αμυνθεί έχει εξαιρετικά δύσκολη πορεία για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος και η τύχη του στην κατηγορία κρέμεται κυριολεκτικά από μια κλωστή.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα