Ομολογία Παπαχριστόπουλου: Η κυβέρνηση έδωσε στα wikileaks το διάλογο Τόμσεν-Βελκουλέσκου για να κάψει το ΔΝΤ

16:51 5/5/2016 - Πηγή: Antinews

Ομολογία - βόμβα του Θανάση Παπαχριστόπουλου στη Βουλή για την πρόσφατη διαρροή των WiKi Leaks με τη στιχομυθία των εκπροσώπων του ΔΝΤ για τη Ελλάδα.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ τοποθετούμενος επί του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό παραδέχθηκε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι το όλο ζήτημα με την υποκλοπή κίνησε η ελληνική κυβέρνηση.

«Στη

σελίδα 116 έχουμε ήδη δεσμευθεί γι’ αυτά που ζητάνε. Την ίδια στιγμή τα 3 σε ένα ΠΑΣΟΚ - ΠΟΤΑΜΙ – ΝΔ έχουνε μια λύσσα απίστευτη. Τι άλλο μπορούσε να κάνει η κυβέρνηση όταν έβγαλε στη φόρα το διάλογο Τόμσεν - Βαλκουλέσκου...Το παλεύει με νύχια και με δόντια το ΔΝΤ. Πώς θα το έκαιγε διαφορετικά», υπογράμμισε ο κ. Παπαχριστόπουλος, κατά την τοποθέτησή τους στις Επιτροπές Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής όπου συζητείται το ασφαλιστικό & φορολογικό νομοσχέδιο.

Νωρίτερα ο ίδιος είχε υποστηρίξει ότι η κυβέρνηση διαπραγματεύεται σκληρά και δέχεται λυσσώδεις πιέσεις τόσο από την πλειοψηφία των δανειστών όσο και από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, κυρίως από τη ΝΔ το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι.

imerisia.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα