Ολυμπια-κές αθλιότητες και καραμανλικά αδειάσματα

Αν κάποιοι νομίζουν ότι στη Νέα Δημοκρατία ή πέριξ αυτής όλα είναι ρόδινα και άγια, είναι βαθιά νυχτωμένοι. Ορισμένοι «πολιτικοί νταβατζήδες», έχοντας τη βοήθεια πληρωμένων πιστολιών της δημοσιογραφίας και τη στήριξη επιχειρηματιών «μπούληδων» που τα κάνουν πάνω τους όταν λείπουν οι μπράβοι, έχουν ανοίξει πόλεμο σε όλους.

Όποιος τολμά να μιλήσει και να πει αλήθειες για το τι συνέβη π.χ. την εποχή της μεγάλης ανοησίας, δηλαδή την περίοδο 2004-2009 όταν η ΝΔ

είχε τη μεγάλη ευκαιρία να ηγεμονεύσει πολιτικά και τα έκανε θάλασσα ο Καραμανλής, αμέσως γίνεται στόχος. Ξαφνικά παίζεται ένα ακόμη παιχνίδι συκοφαντιών, ευφάνταστων σεναρίων, «ρεπορτάζ» της συμφοράς από καλά «λαδωμένα τρωκτικά» της παραπολιτικής και παραδημοσιογραφίας.

Για άλλη μια φορά κάποιοι θέλουν να κάνουν τη Νέα Δημοκρατία κτήμα τους, υπονομεύουν διαρκώς τον Κ. Μητσοτάκη, συκοφαντούν όπου και όπως μπορούν τον Αντ. Σαμαρά, χτυπάνε ανθρώπους που την περίοδο 2012-2014 έφτυσαν αίμα για να μη χαθεί η Ελλάδα. Και το κυριότερο: Μην τολμήσεις να μιλήσεις για την εποχή της διακυβέρνησης Καραμανλή. Μη τυχόν και θίξεις την κατάρρευση της οικονομίας τότε, μην θυμίσεις πόσο διογκώθηκαν τα ελλείμματα και το χρέος εξαιτίας της άφρονος πολιτικής των διορισμών και των αυξήσεων. Μην προσβάλλεις τον Παυλόπουλο, τον μοιραίο άνθρωπο για τη διακυβέρνηση της ΝΔ τότε εξαιτίας των χιλιάδων προσλήψεων και βεβαίως της στάσης του στα Δεκεμβριανά του 2008.

Μην πεις κακιά κουβέντα για τον Παπαγγελόπουλο και τον περίεργο ρόλο που του έχει αναθέσει ο Τσίπρας σε συνεννόηση βεβαίως με τον πολιτικό του μέντορα, τον μόνιμο τουρίστα της πολιτικής ζωής του τόπου.

Και τελευταία: Μην τολμήσει κανείς να μιλήσει άσχημα για τον μονίμως «ηλιοκαμένο» κάτοικο της Ραφήνας που έκανε τουρισμό την περίοδο της πρωθυπουργίας του και τον συνεχίζει μέχρι σήμερα. Αμέσως μπαίνει στο στόχαστρο πληρωμένων site που κάποτε δεν είχαν ούτε παντελόνι να φορέσουν και τώρα φοράνε τη… «στολή παραλλαγής» και το παίζουν κομάντο μαζί με τον «ηγέτη» τους, τον «στρατηγό Σπληνάντερο». Κάποιοι που παρακαλούσαν για ένα κέρασμα ποτό, απέκτησαν φήμη με τις… ολυμπια-κές παρλαπίπες τους και μάλιστα κυκλοφορούν και οπλοφορώντας θέλοντας να δείξουν πόσο σπουδαίοι είναι. Έλεος, έκανε κι η μύγα κ..π κι έχ..ε τον κόσμο όλο.

Τις τελευταίες ημέρες άρχισαν να χτυπάνε την κυβέρνηση Σαμαρά για την οποία θα γράψει η ιστορία τι έχει προσφέρει στη χώρα. Χτυπάνε τον Στουρνάρα φτιάχνοντας πολύ «περίεργα» ρεπορτάζ, στα όρια της δημοσιογραφίας που πρόσφατα πήγε στη φυλακή για εκβιασμούς. Στήνουν άρθρα, εμπλέκουν την ΤτΕ, τράπεζες, αποτυχημένους τραπεζίτες που εκδιώχθηκαν κακήν κακώς πρόσφατα, νέα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που θέλουν να στηθούν, εφοπλιστές κι επιχειρηματίες που είναι αντίπαλοι με το μεγάλο αφεντικό ή «big boss» όπως λένε και οι μαφιόζοι της Αμερικής. Εκεί που βεβαίως δεν μπορεί να πάει ο εγχώριος νταβατζής των επιχειρήσεων και του αθλητισμού καθώς του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Εν πάση περιπτώσει, τις ολυμπια-κές βλακείες τις πήραν και κάποιοι παπατζήδες της παραπολιτικής κουλτούρας. Τις υιοθέτησαν και οι Δημοκράτες που ξοφλάνε τα γραμμάτια στον καραμανλισμό χτυπώντας ύπουλα τον Σαμαρά, τον Στουρνάρα, όλους τους σαμαρικούς ή γενικώς τους αντικαραμανλικούς που έχουν άποψη και τη λένε.

Όλοι μαζί στήνουν ένα σκηνικό ελέγχου της δεξιάς υπονομεύοντας με κάθε τρόπο τη Νέα Δημοκρατία που καλώς ή κακώς είναι η μόνη που μπορεί να μας απαλλάξει από τους Τσιπραίους. Υπόσχονται κόμματα που θα πάρουν τον «πατριωτισμό» των Ελλήνων και θα τον κάνουν μπαϊράκι, παίζουν βρόμικα πολιτικά παιχνίδια βάζοντας μπροστά πραγματικούς δεξιούς και γιαλαντζί αγωνιστές, ετοιμάζουν να υπονομεύσουν κάθε προσπάθεια πάει να γίνει για να απαλλαγούμε από την αριστερά της αφασίας και της καταστροφής.

Τους προειδοποιούμε ότι τους έχουμε πάρει χαμπάρι. Είναι τόσο βρόμικοι που ό,τι κι αν γράφουν, ό,τι κι αν διαρρέουν γίνεται αμέσως αντικείμενο χλευασμού απ’ όσους ξέρουν τι «νούμερα» είναι. Βεβαίως η λάσπη πάντα μένει και ποντάρουν σ’ αυτό. Όμως, κάθε σοβαρός νεοδημοκράτης πρέπει να καταλάβει ότι με φαντάσματα του παρελθόντος δεν βρίσκει γιατρειά ούτε η ΝΔ ούτε η χώρα.

Και για να μιλήσουμε με ονόματα. Ο Κ. Καραμανλής ας φροντίσει να φτιάξει την υστεροφημία του κάνοντας το καλό για τη χώρα του και για τη ΝΔ. Ας σταματήσει τον έλεγχο της παράταξης από τα καφενεία και τις ταβέρνες κι ας βοηθήσει πραγματικά, αν θέλει. Με παρασκήνιο, κουβεντούλες πίσω από τις κουρτίνες, στημένα ρεπορτάζ κατά εκείνων που ξέρουν τα λάθη που έκανε όταν ήταν πρωθυπουργός δεν θα κερδίσει τίποτε. Κι επιτέλους: Ας πάψει να στηρίζει ο Καραμανλισμός τον καταστροφέα της χώρας, τον Αλέξη Τσίπρα. Μ’ αυτά που κάνει θα μείνει στην ιστορία για ένα πολιτικό έγκλημα που δεν θα του το συγχωρέσει η πατρίδα.

Όσο για τον Πάνο Καμμένο και τους φίλους του ή υπαλλήλους του έναντι στήριξης, καλά θα κάνει να κοιτάξει πώς θα διασωθεί. Όταν θα τελειώσει το παραμύθι της άθλιας συγκυβέρνησης θα είναι ο πρώτος που πρέπει να καθίσει στο εδώλιο του Ειδικού Δικαστηρίου.

Ας μην ελπίζει ότι θα διασωθεί μεταπηδώντας σε κάποιο καραμανλικό κόμμα. Τα ράμματα για τη γούνα του είναι πολλά.

Όσο για τους «δημοσιογράφους» της συμφοράς και τους «σαιτάκηδες» που κυκλοφορούν με όπλο λες και είναι άνθρωποι της νύχτας, ας προσέχουν γιατί όπως λέει και ο λαός «όποιος νύχτα περπατεί, λάσπες και σκ…α πατεί».

Μόλις κάνουν τη δουλίτσα που τους ανατέθηκε θα φάνε κλωτσιά στον πισινό...

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα