Ολοκληρώνονται οι Νομαρχιακές Συνελεύσεις των ΝΟΔΕ

Σε εξέλιξη βρίσκονται από την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016, σε ολόκληρη τη χώρα, οι Νομαρχιακές Συνελεύσεις (ΝΟ.Σ.) των 66 ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας.

Μέσα σε 20 μέρες οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με το συντονισμό του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής, Λευτέρη Αυγενάκη, του Γραμματέα Οργανωτικού Βασίλη Σπανάκη, καθώς και των στελεχών του Οργανωτικού, πραγματοποίησαν, περίπου, 60 εκδηλώσεις σε πάνω από 45νόμους της χώρας.

Μέσα

από τον ευρύ και ανοιχτό διάλογο, οι Νομαρχιακές Συνελεύσεις επιδιώκουν: α) το άνοιγμα της Νέας Δημοκρατίας στην κοινωνία και β) τη διαμόρφωση πολιτικών που θα προέρχονται από τους ίδιους τους πολίτες. Στις συζητήσεις των ΝΟ.Σ. δεν θα μπορούσε να μη γίνει αναφορά στα φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στο πολιτικό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας.

Ειδικότερα αναφέρθηκε ότι η Ν.Δ. έχει αποκτήσει ένα ισχυρό προβάδισμα μέσα στην κοινωνία που εκφράζεται με την μεγάλη υπεροχή στην πρόθεση ψήφου, και την κυριαρχία του Κυριάκου Μητσοτάκη επί του Α. Τσίπρα, ακόμα και σε μετρήσεις που δημοσίευσε η «Αυγή». Η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών είναι ιδιαίτερα αρνητική απέναντι στην Κυβέρνηση και στην πολιτική της και βλέπει τα πράγματα με μεγάλη απαισιοδοξία. Η Ν.Δ. είναι τμήμα της κοινωνίας και τα μέλη της αγωνίζονται μαζί με τους πολίτες ενάντια στη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης. Οι Νομαρχιακές Συνελεύσεις των ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας, ολοκληρώνονται μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα