Οι βουλευτές με τα 10.000 ευρώ!

Μουρμούρα επικρατεί στις τάξεις των βουλευτών της Ν.Δ. για την επιλογή της ηγεσίας να τους χρεώσει κουπόνια ύψους 10.000 ευρώ στον καθένα, στα πλαίσια της εξόρμησης που κάνει για να συγκεντρώσει χρήματα.

Τις προηγούμενες ημέρες έγιναν δυο συγκεντρώσεις στα γραφεία του κόμματος και ζητήθηκε από τους βουλευτές να βάλουν πλάτη, να κινητοποιηθούν και να βοηθήσουν να πωλήσουν κουπόνια, με στόχο μόνο από την Κ.Ο. να συγκεντρωθούν 700.000- 50.000 ευρώ!

Την ίδια στιγμή, έχουν σπάσει τα τηλέφωνα μελών και στελεχών και άλλων παραγόντων, είτε είχαν σχέση, είτε όχι με τη Ν.Δ. για να τους λανσάρουν

την περίφημη και πολυδιαφημιζόμενη Κάρτα Μέλους του κόμματος.

Στην κατεύθυνση αυτή έχουν ενεργοποιηθεί ήδη οι βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος ενώ αυτή τη βδομάδα ξεκινάει και η ιντερνετική καμπάνια του κόμματος. Στη ΝΔ έχουν επενδύσει πολλά στην υπόθεση αυτή, για δύο λόγους, όπως λένε από την Πειραιώς: α) με την προώθηση της έννοιας του ενεργού στελέχους με δικαιώματα και υποχρεώσεις και β) από τα έσοδα της εκτιμούν ότι το κόμμα μπορεί να καλύψει μεγάλο μέρος των υποχρεώσεών του. Δύσκολες εποχές για τη Ν.Δ.!

Μ.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα