Οι προβοκάτσιες κατά της ΝΔ την δυναμώνουν!

Τον τελευταίο καιρό γινόμαστε μάρτυρες μια ομαδικής επίθεσης κατά της Νέας Δημοκρατίας και κυρίως κατά εκείνων που γράφουν για τον Κώστα Καραμανλή.

Μάλιστα, ένα ανυπόληπτο site με καλολαδωμένους και «καμμένους» δημοσιοκάφρους, επιτέθηκε και στο Antinews δημοσιεύοντας απόσπασμα από άρθρο που αναρτήσαμε λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι με Μεϊμαράκη πρόεδρο ήταν σίγουρο το πάρτι του Τσίπρα το 2015. Κι

ότι με τους καραμανλικούς από το παράθυρο στην εξουσία απλά παρατείνεται η ηγεμονία του ΣΥΡΙΖΑ.

Το χρεώνουν δε στον Αντώνη Σαμαρά παρ’ ότι γνωρίζουν ότι δεν έχει καμιά σχέση με το Antinews παρά μόνο με τις κοινές αξίες και την προσπάθεια να φύγει η κυβέρνηση το συντομότερο δυνατό με τη ΝΔ ενωμένη.

Παράλληλα, όποιος τολμά να κρίνει την κυβέρνηση Τσίπρα, να ασκήσει σκληρή κριτική και να δώσει πραγματική μάχη για να πέσει είναι ταυτόχρονα ακροδεξιός κι «έχει φύγει από τις αρχές της κεντροδεξιάς παράταξης».

Προφανώς πρέπει να πούμε στον Αλέξη «σφάξε με αγά μου ν’ αγιάσω».

Είναι χαρακτηριστικό ότι κάθε φορά που ακούγεται το όνομα «Καραμανλής» κινητοποιούνται δύο αντίρροπες δυνάμεις. Από τη μια τα «απόβλητα» της ΝΔ που πήγαν στους ψεκασμένους και από την άλλη κάποιοι παλαιοπασόκοι που προσκύνησαν τον Τσίπρα και το μόνο που θέλουν είναι να διχάσουν τη ΝΔ προς όφελός τους φυσικά.

Οι πρώτοι επιδιώκουν να αναλάβουν οι συνεχιστές του καραμανλισμού, παρά το γεγονός ότι είναι οι… Κουίσλινγκ της δεξιάς παράταξης. Αυτοί που συνεργάστηκαν με την προδοτική αριστερά προκειμένου να διαλυθεί η χώρα από τα ορφανά του σταλινισμού.

Έφτασε μάλιστα γραμματέας των ΑΝΕΛ να υποστηρίξει ότι ο Κυριάκος έχει διολισθήσει στα οικονομικά συμφέροντα κι ότι οι ίδιοι παραμένουν στην… κοινωνική δεξιά του Καραμανλή. Κοινωνικοί οι ψεκασμένοι που υπογράφουν στα τέσσερα ό,τι τους βάζουν μπροστά οι δανειστές. Γιατί δεν ρωτά τον αρχηγό του ο εν λόγω κύριος που υπογράφει ακόμη και τα… μενού στα εστιατόρια που συχνάζει διότι νομίζει ότι είναι μνημόνια;

Από την άλλη οι παλαιοπασόκοι, απολογητές του Ανδρέα και στη συνέχεια γλείφτες του Σημίτη και του ΓΑΠ και τώρα του Τσίπρα επιτίθενται στους… ακροδεξιούς της ΝΔ γιατί τα βάζουν με τον κακόμοιρο τον Καραμανλή, με τον Παυλόπουλο, με τον Μεϊμαράκη, τον Καμμένο και ο μακρύς κατάλογος συνεχίζεται.

Άρθρα – ύμνοι στον πρώην πρωθυπουργό, στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και κατάρες κατά του Σαμαρά που… έχει οδηγήσει τον Κυριάκο σε… ακροδεξιά τακτική.

Πας μη καραμανλικός… ακροδεξιός και καθαρίσαμε. Ταυτίζονται με τους Σκουρλέτηδες και τα σταλινάκια που χαρακτηρίζουν χρυσαυγίτη τον Άδωνι Γεωργιάδη. Επιτίθενται στον Μητσοτάκη , χλευάζουν τον Σαμαρά, κάνουν τα πάντα για να προκαλέσουν εσωτερικό πόλεμο στη ΝΔ. Κι όλα αυτά γιατί; Κατόπιν εντολής ποιου; Του ακομβίωτου στρατηγού, του Τσίπρα ή του αιώνιου τουρίστα;

Τι θέλουν δηλαδή; Μια αξιωματική αντιπολίτευση που απλά θα υπάρχει και θα περιμένει πότε θα πέσει σαν ώριμο φρούτο ο ΣΥΡΙΖΑ; Να μην ζητούν εκλογές; Να μην κρίνουν την πορεία της χώρας; Να μην κατακρίνουν τους «γενίτσαρους» της δεξιάς που συνεργάζονται με τον εχθρό;

Όχι, λοιπόν. Δεν θα τους περάσει. Κανένας δεν μπορεί να αποτρέψει τη ΝΔ από το να νικήσει στις εκλογές, ακόμη κι αν αυτές γίνουν σε ένα, δύο ή 100 χρόνια.

Κανείς δεν θα αποτρέψει την κατάρρευση της κυβέρνησης, όσο ψηλά κι αν βρίσκεται στην πολιτική ιεραρχία. Και κανείς δεν θα μας φοβίσει ώστε να μην γράφουμε για τον Καραμανλή, όχι κατ’ εντολήν κάποιου αλλά επειδή εμείς σιχαινόμαστε τα ιερά τοτέμ που στο κάτω – κάτω δεν πρόσφεραν παρά μόνο πίκρες στην παράταξη.

Ας σιωπήσουν επιτέλους και οι... καραμανλικότεροι του Καραμανλή που νομίζουν ότι με το να σκύβουν το κεφάλι θα φάνε κανένα ξεροκόμματο από την κυβέρνηση Τσίπρα ή θα ξαναέρθουν στα πράγματα.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα