Ο Σόρος και οι «ύποπτες δωρεές» στον Δήμο Αθηναίων

Μια παλιά ιστορία που κάποιοι επιλέγουν να ξεχάσουν ή να σβήσουν από τη μνήμη του ελληνικού λαού θα σας θυμίσουμε. Μια ιστορία ιδιαίτερα επικίνδυνη που θα γίνει ακόμη πιο… τραγική για την Ελλάδα αν ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, επιλεγεί να αναλάβει το ρόλο του ηγέτη της Κεντροαριστεράς.

Και την θυμίζουμε με αφορμή τη δήλωση που έκανε χθες ο κ. Καμίνης ο οποίος μας απείλησε ότι αν εκλεγεί στην ηγεσία της Κεντροαριστεράς θα παραμείνει και δήμαρχος.

Ο σωτήρας της Αθήνας θα σώσει και τη χώρα, αλλά με ποιού τις πλάτες άραγε;

Είναι λοιπόν το μακρινό 2013 και ο δήμος της Αθήνας αποδέχεται δωρεά 700 χιλ. ευρώ από ίδρυμα που ανήκει στον γνωστό κερδοσκόπο αλλά και ύποπτο για ανθελληνική δράση, μεγιστάνα Τζορτζ Σόρος.

Τα λεφτά αυτά δεν ήταν ακριβώς δωρεά αλλά ένα χρηματικό ποσό για να ανακαινιστεί το κτίριο του παλαιού Φρουραρχείου στον σταθμό Λαρίσης. Ως εδώ καλά και μπράβο του Σόρος που μας σκέπτεται. Όμως περιέργως το ακίνητο αυτό θα χρησιμοποιούνταν από Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις ως κόμβος αλληλοβοήθειας.

Όμως, τα έγγραφα που είχαν βγει τότε στη δημοσιότητα έδειχναν πως τοOpen Society Foundation του μεγαλοκερδοσκόπου Σόρος έκανε τη δωρεά για να πατήσει και επίσημα πόδι στην Ελλάδα. Και για να προωθήσει τα συμφέροντά του και τη δράση του, τόσο στο μεταναστευτικό όσο και στην εισροή Ισλαμιστών προς την Ευρώπη.

Και το ερώτημα είναι πώς μπορείς να συνομιλείς και να συνεργάζεσαι με έναν παγκοσμίου φήμης κερδοσκόπο ο οποίος έχει κατηγορηθεί για φιλοσκοπιανή αλλά και φιλο-ισλαμική προπαγάνδα; Πολλοί δε τον έχουν κατηγορήσει για κρυφές χρηματοδοτήσεις ΜΚΟ, μέσω των ιδρυμάτων του. Οργανώσεις που προωθούν την «μακεδονική μειονότητα» στην Ελλάδα.

Και είναι πολλές οι φήμες ότι πίσω από την εξαλλοσύνη των Αλβανών που θέλουν τη Μεγάλη Αλβανία κρύβεται ο Σόρος ή ότι προωθεί την ισλαμοποίηση της Ευρώπης.

Ένα ακόμη ερώτημα είναι επίσης αν υπάρχει σύνδεση ή είναι απλή σύμπτωση το γεγονός ότι η απόκτηση έδρας στην Αθήνα από τον Σόρος, συνοδεύτηκε και από την έκρηξη του μεταναστευτικού. Πολύ περίεργα πράγματα που δεν περιμένουμε βεβαίως να τα απαντήσει ο δήμαρχος και υποψήφιος σωτήρας της Κεντροαριστεράς.

Εμείς, πάντως, δεν το πιστεύουμε ότι υπάρχουν στην Ελλάδα πολιτικοί που προωθούν τις ύποπτες δράσεις του Σόρος.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα